Neočekivana odluka: Ema Votson napušta Holivud?

26.02.2021

07:28 >> 09:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je stekla planetarnu slavu ulogom Hermione Grejndžer u franšizi o Hariju Poteru

Neočekivana odluka: Ema Votson napušta Holivud?
Copyright Profimedia

Obožavaoce Harija Potera je šokirala i iznenadila vest da glumica Ema Votson (30), planira da prestane da snima. Njeni agenti su najavili da trenutno nema nameru da se vrati svetu filma, piše “Dejli Mejl”.

Britanska glumica je sa samo 11 godina prvi put odigrala lik Hermione Grejndžer u filmu “Hari Poter i kamen mudrosti”, a čuvenu heroinu igrala je sve do 2011. godine i tako postala jedna od najpopularnijih mladih glumica. Nakon toga je odigrala značajnu ulogu u kultnom tinejdžerskom filmu “Čarlijev svet”, kao i u ostvarenjima “Moja nedelja sa Merilin” i “Bling Ring” Sofije Kopole.

Profimedia

Dok se bavila glumom studirala je književnost na prestižnom Univerzitetu Braun. Odigrala je i jednu od glavnih uloga u epskom filmu “Noje” sa Raselom Krouom.

Najznačajniju ulogu posle „Harija Potera“ odigrala je u Diznijevom hitu “Lepotica i zver”. Tako je lepa glumica postala prva Diznijeva princeza Bel i idol novim generacijama devojčica. Poslednju ulogu je odigrala u novoj verziji filma “Male žene” iz 2019. godine, koji je bio nominovan za Oskara u nekoliko kategorija.

Pročitajte još

Agenti popularne glumice su najavili da u narednom periodu ona ne planira da prihvata nove uloge i da želi da se posveti privatnom životu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike