Film „Jedini izlaz” videlo 50.000 gledalaca

26.02.2021

09:54 >> 09:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Ostvarenje koje je ove zime vratilo publiku u bioskope, dočekano je uz odlične komentare i utiske, i uspelo je za kratko vreme da zaintrigira gledaoce željne

Film „Jedini izlaz” videlo 50.000 gledalaca
Copyright Ljubomir Bandović, Promo/Jedini izlaz

Film “Jedini izlaz” za nešto više od dve nedelje u bioskopima širom Srbije i regiona videlo je 50.000 gledalaca. Ostvarenje reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koje je ove zime vratilo publiku u bioskope, dočekano je uz odlične komentare i utiske, i uspelo je za kratko vreme da zaintrigira gledaoce željne filmova na velikom platnu.

Promo/Jedini izlaz

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Pored popularne Anđelke Prpić koja se odlično snašla u za nju novom žanru, u filmu i igraju i Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Promo/Jedini izlaz

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić), stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović), u lanac zločina koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Promo/Jedini izlaz

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Film je snimila producentska kuća “Stanković i sinovi” uz veliku pomoć Telekoma Srbije i Filmskog centra Srbije, a distributer je Art Vista.

Pročitajte još

Film se nalazi na repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike