Novi datum koncerta Slobodana Trkulje: Ko bude skinuo masku moraće da napusti dvoranu, poručuje umetnik

09.03.2021

11:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Publiku očekuje 100 minuta energičnog muzičkog programa

Novi datum koncerta Slobodana Trkulje: Ko bude skinuo masku moraće da napusti dvoranu, poručuje umetnik
Copyright Promo/Live Production/Balkanopolis

Koncert Slobodana Trkulje i „Balkanopolisa“ zakazan za subotu 13.mart u Kombank dvorani, usled promenjenih epidemioloških mera, pomera se na ponedeljak, 15. mart od 19 časova. Kupljene ulaznice važe za novi datum.

Promo/Live Production/Balkanopolis

– I pored pomeranja datuma želim da naglasim da će ovaj koncert biti svojevrstan „Bal pod maskama“ i da je organizovan uz striktne mere kojih će apsolutno svi morati da se pridržavaju. Raspored sedenja je takav da će svih dozvoljenih 500 posetilaca biti dovoljno udaljeni jedini od drugih i da će svi morati da nose maske! Ko je bude skinuo za vreme koncerta moraće da napusti dvoranu! Ko smatra da ne može da se toga pridržava ne treba da dolazi.

Pročitajte još

Oni koji mogu i žele, dobiće 100 minuta energičnog muzičkog programa koji jedva čekamo da izvedemo. Prošlo je godinu dana od poslednjeg koncerta, akumuliralo se mnogo energije u nama. Ovakav koncert je trenutno jedini bezbedan način da vratimo umetnost u naše živote. Moramo da budemo maksimalno odgovorni i da brinemo o sebi i drugima. Radujem se što ćemo vam svirati i jedva čekam da vas sve vidim pa makar i maskirane – poručio je Slobodan Trkulja

Promo/LIve Production/Balkanopolis

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk u novi muzički talas. Na koncertu će publika uživati u zvuku moderne srpske tradicije po kojoj je “Balkanopolis” svetski poznat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike