Maja Louis novom pesmom prenosi poruku anđela (VIDEO)

08.03.2021

10:43 >> 14:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Muzika je moja zona komfora i utehe, ističe kantautorka

Maja Louis novom pesmom prenosi poruku anđela (VIDEO)
Copyright Promo/Dragan Jereminov

Protekla godina je svima nama bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za budućnost. Na koji način se jedna takva godina odrazila na stvaralaštvo kantautorke Maje Louis, svedoči njen novi singl „Sve će biti OK“, koji je stvarala u vreme tromesečnog karantina.

Promo/Dragan Jereminov

O ovom iskustvu Maja kaže:

– Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina, koja je meni i svima nama donela mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti OK i verujući da nije samo meni potrebna uteha, s vremena na vreme imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši mene, a nadam se da će i druge. Muzika je moja zona komfora i utehe – ističe Maja Louis.

Promo/Dragan Jereminov

Pesma u stvari odiše optimizmom. Majin alt nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da će sve biti OK. Video spot za pesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su Marjan Apostolović i Dragan Jereminov.

Pročitajte još

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma Maje Louis, koji se očekuje u maju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike