Najiščekivaniji film godine u domaćim bioskopima (FOTO+VIDEO)

25.03.2021

08:54 >> 13:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Spektakularno suočavanje dve najveće legende u epskoj avanturi je konačno pred gledaocima

Najiščekivaniji film godine u domaćim bioskopima (FOTO+VIDEO)
Copyright Promo/Cineplexx

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962. godine, kada su se prvi put sreli na filmskom platnu. Svet je spreman za još jednu borbu giganta. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dve najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena. Njihovo rivalstvo podstiče epsku pustolovinu koja traje kroz vekove i prostire se širom sveta, kako bi ove dve prirodne sile, obe snažnije nego ikad pre, stale zajedno licem u lice u borbi za vraćanje ravnoteže na Zemlji.

Promo/Cineplexx

Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Džia, devojčica bez roditelja sa kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali, neočekivano se nađu na putu razjarene Godzile. Epski sukob dva titana, podstaknut nevidljivim silama, samo je početak misterija koje leže duboko u srži Zemlje.

Film „Godzila protiv Konga“ otvoriće i prvu IMAX salu u Srbiji u Cineplexx Galerija bioskopu. Sukob najvećih filmskih titana publika će doživeti realnije nego ikada uz gigantsko platno, kristalno čistu sliku, laserski precizan zvuk i sve to začinjeno IMAX 3D formatom.

Promo/Cineplexx

U glavnim ulogama su Aleksander Skarsgård, Mili Bobi Braun, Rebeka Hol, Brajan Tajr Henri, Šun Oguri, Eiza Gonzales i Kajl Čendler. Režiju potpisuje Adam Vingrad.

Pročitajte još

„Godzila protiv Konga“, koji je od danas na repertoaru domaćih bioskopa, je gigantski film sa srcem, humorom i dovoljno neprekidne akcije koja nadmašuje žanr.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike