Krudsi osvajaju bioskope: Animirana avantura kojoj je teško odoleti (VIDEO)

26.05.2021

15:01 >> 12:26

0

Autor: Dejan Ćirić

Ova zabavna priča u kojoj će uživati cela porodica moći će da se gleda u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji

Krudsi osvajaju bioskope: Animirana avantura kojoj je teško odoleti (VIDEO)
Copyright Film "Kruds - novo doba" Promo/Taramount

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

Promo/Taramount

Osam godina kasnje stiže sasvim nova avantura iz prošlosti, film „Kruds- novo doba“. Opet su tu zvezde – Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Renolds, Ketrin Kiner, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Promo/Taramount

Glasove glavnim likovima podarili su naši sjajni talentovani glumci Srđan Timarov, Paulina Manov, Đurđina Radić, Sergej Bulatović, Anja Mit, Lina Bradić, Nada Blam, Dragan Vujić, Marko Janketić, Stevan Piale i Vesna Paštrović. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

Pročitajte još

Ova zabavna priča u kojoj će uživati cela porodica, od 27. maja moći će da se gleda u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji u domaćim bioskopima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike