Po njima se opet ništa neće zvati: Počelo snimanje nastavka serije „Klan“ (FOTO)

28.05.2021

12:57 >> 17:33

0

Autor: Dejan Ćirić

Šok i Paša u novim epizodama napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model - otmice bogataša

Po njima se opet ništa neće zvati: Počelo snimanje nastavka serije „Klan“ (FOTO)
Promo

Nakon dugog iščekivanja počelo je snimanje nastavka TV serije „Klan“, koja je svojom prvom sezonom osvojila sve simpatije publike.

Pod palicom autora Bobana Skerlića, ova serija u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model  – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Promo / Klan

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi „poslovni model“, u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Promo

Pored glavnih glumaca Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, u nastavku “Klana” opet ćemo gledati i Vladimira Кovačevića, Nenada J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića i Miloša Petrovića Trojpeca.

Promo

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta čije se premijerno emitovanje očekuje tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi