Snima se nova sezona "Radio Mileve": Nastavljaju se zapleti omiljenih stanara iz Rankeove 12

22.05.2021

13:24 >> 19:33

0

Mala pikanterija - pojaviće se Milevin brat Srećko, nije ga bilo neko vreme, a oni imaju vrlo kompleksan odnos, otkriva reditelj Elmir Jukić

Snima se nova sezona "Radio Mileve": Nastavljaju se zapleti omiljenih stanara iz Rankeove 12
Copyright Promo/RTS

Snimaju se nove epizode serije “Radio Mileva“, a glumci obećavaju da će nastavak biti jednako zanimljiv.

Kako autorski tim najavljuje, ostalo je još ljubavnih problema i neodlučnosti koje će Mileva pokušati da reši – publika ju je upoznala kao energičnu i oštroumnu, a njene komšije kao spontane i proračunate, te će u drugom delu aduti serije ostati isti, ali stižu novi likovi.

Promo/RTS

– Nastavljamo tamo gde smo stali sa prvom sezonom, s tim što ćemo te odnose koji su jako dobro funkcionisali probati dodatno produbiti, sve ono što su likovi bili ići će još ekstremnije i probaćemo njihov taj odnos povući ka blagoj melodrami. Neka mala pikanterija – pojaviće se Milevin brat Srećko, nije ga bilo neko vreme, a oni imaju vrlo kompleksan odnos – otkriva reditelj Elmir Jukić za RTS.

Promo/RTS

Hodnici zgrade, kafana i frizerski salon ostaju mesta na kojima će biti neprijatnih susreta ali i jedinstvenih prilika.

– Mislim da i u prvom delu nije falilo ni sukoba, ni čudnih odnosa, ni likova. Rade će definitivno ostati, jer ne može da bude niko drugi, i njegovi problemi i ljubavni jadi će se nastaviti unedogled – izjavio je glumac Bojan Dimitrijević.

Pročitajte još

Komedija situacije nastavlja sa zapletima stanara Rankeove 12, sa porodicom Majstorović na čelu, a nove epizode emitovaće se na jesen, najavljuje RTS.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike