"Ubrzanje": Objavljen trejler za nastavak filma "Južni vetar" (VIDEO)

15.06.2021

12:28 >> 12:43

0

Autor: M. Cukić

Autorska ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem rešila je publici da predstavi šta nas novo čeka u nastavku blokbastera koji je pre tri godine ob

"Ubrzanje": Objavljen trejler za nastavak filma "Južni vetar" (VIDEO)
Miloš Biković Promo/Nemanja Miščević

Posle više meseci isčekivanja, konačno je objavljen prvi trejler za film “Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

Promo/Nemanja Miščević

Autorska ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem rešila je publici da predstavi šta nas novo čeka u nastavku blokbastera koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti.

Promo/Nemanja Miščević

U prvom trejleru za “Ubrzanje” vidimo produkcijski do sada neviđenje scene, ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

Promo/Nemanja Miščević

Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u “Ubrzanju” nas čeka i povratak Luke Grbića koji tumači lik brata Petra Maraša, baš kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pročitajte još

“Film Južni vetar 2 – Ubrzanje” sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i vrlo nepritupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a velika premijera se očekuje na jesen ove godine.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti