Holivudska zvezda u trećem delu filma „Južni vetar“

11.06.2021

09:18

0

Autor: Dejan Ćirić

Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela, jer dominira akcija, ističe reditelj Miloš Avramović

Holivudska zvezda u trećem delu filma „Južni vetar“
Copyright Miloš Biković i Miodrag Radonjić Promo/Nemanja Miščević

Reditelj Miloš Avramović otkriva da snimanje drugog dela televizijske serije „Južni vetar“ počinje 1. avgusta i da će popularni TV format nastajati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

Avramović naglašava da se sa svakim novim projektom pod imenom „Južni vetar“ povećava nivo produkcije.

– Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije „Južni vetar“ biti finale celog projekta, baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekat u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku – otkriva reditelj.

Miloš Biković ATAImages/Antonio Ahel

Kako kaže namera produkcije je da angažuje veliku holivudsku zvezdu za treći deo filma.

– Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da snime ostvarenje na svetskom nivou – ističe Avramović.

Miodrag Radonjić Promo/Južni vetar

Prema njegovim rečima premijera filma „Južni vetar – Ubrzanje“ biće na Festivalu glumačkih ostvarenja „Filmski susreti u Nišu“, krajem avgusta.

– Imali smo dobar start u Nišu sa prvim delom filma koji je prikazan u prepunom amfitetaru i ne vidim razlog da to menjamo i sa premijerom nastavka – rekao je Avramović i dodao da je spajanje američkog žanra kriminalističkog filma sa balkanskim miljeom bio najveći izazov za produkciju ostvarenja.

Pročitajte još

– Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela, jer dominira akcija – zaključuje reditelj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike