Prvi tizer za nastavak filma „Južni vetar“: Ubrzavamo ubrzanje (VIDEO)

20.02.2021

11:29 >> 14:09

0

Autor: Dejan Ćirić

Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji

Prvi tizer za nastavak filma „Južni vetar“: Ubrzavamo ubrzanje (VIDEO)
Copyright Miloš Biković i Miodrag Radonjić Promo/Nemanja Miščević

Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa nagledanijeg domaćeg filma „Južni vetar“ odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podeli prvi tizer za nastavak filma „Južni vetar- ubrzanje“.

Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji.

Promo/Nemanja Miščević

U nastavku filma čija će premijera biti ove jeseni, publiku očekuje već proverena glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Pročitajte još

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuje kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok soundtrack kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, i u nastavku će biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprineti dinamici filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike