Prve fotografije Dragana Mićanovića iz filma sa Salmom Hajek (FOTO+VIDEO)

23.06.2021

06:10 >> 06:12

0

Autor: Dejan Ćirić

Srpski glumac je uspeo da na sebi svojstven način dočara jedan veoma interesantan lik u ovom ostvarenju

Prve fotografije Dragana Mićanovića iz filma sa Salmom Hajek (FOTO+VIDEO)
Copyright Dragan Mićanović Promo/Taramount

 

Spektakularna komedija „Telohranitelj mafijaševe žene“ stiže u domaće bioskope u četvrtak, 24. juna.

Fantastičnu glumačku ekipu ove urnebesne komedije čine duhoviti Rajan Rejnolds, energična Salma Hajek, komični Semjuel L. Džekson, opasni Morgan Frimen i Antonio Banderas, kakvog do sada niste videli. Režiju potpisuje Patrick Hughes.

Promo/Taramount

Kao posebnu zanimljivost izdvajamo da je naš talentovani i poznati glumac Dragan Mićanović deo ove fenomenalne ekipe i da je uspeo na sebi svojstven način da dočara jedan veoma interesantan lik u filmu.

Dragan Mićanović i Salma Hajek Promo/Taramount

Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Rejnolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson), ponovo su zajedno u još jednoj misiji opasnoj po život. Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek).

Salma Hajek/Profimedia

Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja, za sada, ostaje misterija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike