Ne izgovaraj njegovo ime: Kultni horor "Kendimen" vraća se na veliko platno - još strašniji

25.06.2021

17:14

0

Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, ra

Ne izgovaraj njegovo ime: Kultni horor "Kendimen" vraća se na veliko platno - još strašniji
Copyright Promo / Taramount

Savremena “reinkarnacija” kultnog klasika “Kendimen”, u režiji mlade rediteljke u usponu Nie Dakoste, stiže u bioskope od 26. avgusta, a sada je izašao novi trejler naslovljen “Ne izgovaraj njegovo ime”.

Dobitnik Oskara, scenarista Džordan Pil, oslobodiće potpuno osveženu urbanu legendu koja ledi krv u žilama, kojom su vas stariji prijatelji ili rođaci sigurno plašili pred spavanje: Kendimen.

Promo / Taramount

Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime.

Promo / Taramount

Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena. Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

Uloge tumače Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike