"Južni vetar" ubrzano duva ka Puli: Zakazana svetska premijera dugoočekivanog nastavka filma

13.07.2021

14:41 >> 14:43

0

Sam podnaslov – Ubrzanje – ukazuje da je nastavak dinamičniji i produkciono zahtevniji – naročito u domenu akcionih scena, što potvrđuje i reditelj Mi

"Južni vetar" ubrzano duva ka Puli: Zakazana svetska premijera dugoočekivanog nastavka filma
Copyright Miloš Biković Promo/Nemanja Miščević

Premijera dugo očekivanog nastavka blokbastera koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji, “Južni vetar 2: Ubrzanje“, će biti na 68. Filmskom festivalu u Puli 19. jula.

Domaća premijera je planirana za Filmske susrete u Nišu.

– Idemo na more! Idemo na Pula Film Festival. Sa ogromnim zadovoljstvom najavljujemo da će se prvo prikazivanje “Južnog Vetra 2: Ubrzanje” održati 19. jula na Pula Film Festivalu. Jedva čekamo reakcije publike! Ako vas put nanese u predivnu Istru, vidimo se u Pulskoj areni – poručili su iz produkcije na društvenim mrežama.

Promo/Nemanja Miščević

Sudeći po reakcijama domaće i publike u regionu, na uzbudljiv bioskopski film isprepletan nitima socijalne drame, kao i na iščekivanje novih avantura protagonista koji su stekli status miljenika – dobili smo srpsku akcionu franšizu.

Promo/Nemanja Miščević

Sam podnaslov – Ubrzanje – ukazuje da je nastavak dinamičniji i produkciono zahtevniji – naročito u domenu akcionih scena, što potvrđuje i reditelj Miloš Avramović i glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Promo/Nemanja Miščević

U nastavku priče čiji je zaplet dramaturški kompleksniji i neizvesniji, Maraš i Baća dominiraju u vratolomnim sekvencama filma.

Pročitajte još

Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Bikovićem, Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u “Ubrzanju” nas čeka i povratak Luke Grbića koji tumači lik brata Petra Maraša, baš kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike