Žurka pod vedrim nebom: Predstavnici domaće klupske scene u muzičkom programu Bašta Festa

30.06.2024

16:00

0

Od 23h svake noći od 4. do 7. jula

Žurka pod vedrim nebom: Predstavnici domaće klupske scene u muzičkom programu Bašta Festa
Copyright Promo/Katarina Ćirković

Muzički program jedanaestog Bašta Festa, uz koji će posetioci mogu da plešu pod vedrim nebom na plaži Rača pored reke Drine, obeležiće originalna imena domaće klupske scene.

Promo/Tanja Drobnjak
 

Na ovogodišnjem festivalu slušaćemo: DJ Jackie, Funk Technik Group - FTG, tradicionalno Čola veče i DJ Nikolu Vemića.

Muzički program od 23h svake noći

Muzički program održava se od 23h svake noći u toku trajanja festivala, od 4. do 7. jula.

Boris Djerman aka Jackie je DJ i producent iz Beograda. Nastupao je sa velikim brojem izvođača u proteklih 10 godina. Ljubav prema elektronskoj muzici se rodila ranih 2000-ih, sa razvojem Drum’n’Bass-a i Jungle-a, a početak njegovog DJ-inga je bio 2008. Osim produciranja i miksovanja, jedan je od predvodnika Mystic Styles ekipe, posvećene muzičkim pravcima World, House, Grime, Footwork i klupske muzike.

Promo/Nemanja Knežević
 

Funk Technik Group – FTG su stalni domaćini Bašta žurki, a ovaj DJ duo čine Stefan Saveski i Nebojša Ilić iz Beograda koji se pojavljuju krajem 2015. godine i započinju b2b vrtešku na gramofonima. Pored Jazz / Soul / Funk / Disco / Boogie muzike koja je oblikovala i usmerila ovaj DJ dvojac, u njihovim setovima možete čuti i Reggae / Afrobeat / Hip Hop i Dance muziku.

Soul, Jazz i Disko

Nikola Vemić pronalazi idealna mesta unutar širokog spektra muzičkih uticaja i spaja ih u unikatnu formu. Njegovi setovi su vedri i razdragani – oštri kada je to potrebno.

Promo/Nemanja Knežević
 

Čak i najneočekivaniji izbori neće otići daleko od onoga što je osnova njegovog muzičkog interesa, a to je Soul, Jazz, Disko i u poslednje vreme Dub. DJ sa velikim iskustvom, pokriva široku diskografiju - isproban i testiran pred publikom kako u podrumima, tako i na velikim festivalskim binama.   

Svi programi Bašta Festa besplatni

Jedanaesti Bašta Fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 4. do 7. jula 2024. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije filmske autore i glumce iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti.

Promo/Bašta fest
 

Svi programi Bašta Festa su na otvorenom i besplatni su i svi su dobrodošli da se pridruže i uživaju u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike