Grad će biti njegov! Gotam siti u kandžama brutalnog nasilja: Objavljen drugi trejler za seriju "Pingvin" (FOTO/VIDEO)

21.06.2024

10:40

0

"Rasturiću carstvo iznutra"

Grad će biti njegov! Gotam siti u kandžama brutalnog nasilja: Objavljen drugi trejler za seriju "Pingvin" (FOTO/VIDEO)
Kolin Farel kao Pingvin - Copyright Warner Bros. Televison i DC StudiosDC Studios

Max je pod sloganom "Grad će biti njegov" objavio drugi zvanični trejler za seriju „Pingvin”, koja stiže ovog septembra.

Profimedia
 

U glavnoj ulozi je Kolin Farel kao Oz Kob (poznat kao Pingvin), a ova osmodelna limitirana serija DC Studiosa nastavlja epsku kriminalističku sagu filmadžije Meta Rivsa, započetu globalnim blokbasterom „Betmen“ .

Rasturiću carstvo iznutra

Seriju je razvila izvršna producentkinja Loren Lefrank i fokusira se na lik kojeg je Farel tumačio u filmu. Radnja serije smeštena je nedelju dana nakon radnje iz "Betmena". Pratiće Koblpotove pokušaje da postane kralj Gotamovog kriminalnog podzemlja nakon smrti njegovog šefa Falkonea. Na tom putu suprotstaviće mu se Sofija Falkone, ćerka bivšeg kralja podzemlja.

Profimdia
 

- Rasturiću carstvo iznutra - možemo čuti  kako to izgovara Pingvin u drugom tizeru.

Mračno i nasilno

- Mračno je, to je ono što mogu da kažem. Zaista je mračno i teško. Što ne znači da se nisam zabavljao, proveo sam sjajno vreme radeći to. Ali, neverovatno je nasilno - otkrio je nedavno glumac Kolin Farel o svojoj ulozi.

Profimedia
 

Pored njega glumačku postavu čine Kristin Milioti (Sofia Falkone), Renzi Feliz (Viktor Agilar), Majkl Keli (Džoni Viti), Šoreh Agdašlu (Nadia Maroni), Didri O'Konel (Frensis Kob), Klensi Braun (Salvatore Maroni), Džejms Madio (Milos Grapa), Skot Koen (Luka Falkone), Majkl Zigen (Alberto Falkone), Karmen Ejogo (Iv Karlo) i Teo Rosi (Dr Džulijan Raš).

Warner Bros. Televison i DC StudiosDC Studios
 

Seriju su producirali Met Rivs, Dilan Klark, Kolin Farel, Loren Lefrank, koja je istovremeno i scenaristkinja i izvršna producentkinja, Krejg Zobel, koji je režirao prve tri epizode, i Bil Kararo.

Bazirana na likovima koje su za DC stvorili Bob Kejn i Bil Finger, za produkciju „Pingvina” zaslužni su Reeves' 6th & Idaho Productions i Dylan Clark Productions u saradnji s Warner Bros. Televisionom. Među izvršnim producentima je i Daniel Pipski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike