Kolin Farel je neprepoznatljiv u ulozi Pingvina, a sada je prvi put progovorio o seriji: Neverovatno nasilno i mračno (FOTO/VIDEO)

26.03.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

"Sjajno sam se proveo snimajući", ističe glumac

Kolin Farel je neprepoznatljiv u ulozi Pingvina, a sada je prvi put progovorio o seriji: Neverovatno nasilno i mračno (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Serija "Pingvin" o ozloglašenom liku iz "Betmena" najavljena je za jesen ove godine, a Kolin Farel koji igra glavnu ulogu Osvalda Koblpota, otkrio je nove detalje.

Profimdia
 

Tek nakon prvog trejlera, glumac je počeo da govori o nasilnoj prirodi svoje predstojeće DC serije koja predstavlja spin-of filma "Betmen" iz 2022. godine.

Profimedia
 

Mračno i teško

- Mračno je, to je ono što mogu da kažem. Zaista je mračno i teško. Što ne znači da se nisam zabavljao, proveo sam sjajno vreme radeći to. Ali, neverovatno je nasilno - otkrio je glumac Farel i dodao:

- To je uspon jednog čoveka do onoga o čemu je oduvek sanjao, a to je određena moć ili društveni status. Smrt  Falkonea na kraju filma, ostavlja ovaj vakuum u Gotamu da se popuni i postoje razni ljudi koji grabe za tu moć. Ovo je Osvaldovo putovanje na kojem pokušava da se uzdigne do vrha - zaključuje glumac, prenosi Collider.

Promo/Warner bros
 

Radnja serije smeštena je nedelju dana nakon radnje iz "Betmena". Pratiće Koblpotove pokušaje da postane kralj Gotamovog kriminalnog podzemlja nakon smrti njegovog šefa Falkonea. Na tom putu suprotstaviće mu se Sofija Falkone, ćerka bivšeg kralja podzemlja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike