Nikol Kidman i Sandra Bulok potvrdile da ćemo ih ponovo gledati u ulogama veštica: Povratak "Praktične magije" (FOTO/VIDEO)

16.06.2024

07:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Trenutno nisu poznati nikakvi detalji o radnji novog ostvarenja

Nikol Kidman i Sandra Bulok potvrdile da ćemo ih ponovo gledati u ulogama veštica: Povratak "Praktične magije" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Studio Warner Bros. je pre nekoliko dana zvanično potvrdio da će snimati nastavak kultnog filma "Praktična magija" iz 1998. godine, u kom su glavne uloge igrale Nikol Kidman i Sandra Bulok

Tada je objavljeno da će slavne glumice raditi kao producentkinje na ovom ostvarenju, ali nije bilo poznato da li ćemo ih ponovo videti u ulogama sestara Ovens. 

Profimedia
 

Sada je Nikol Kidman, u razgovoru za People, potvrdila da će obe igrati glavne uloge u novom filmu.

- Sandra i ja ćemo igrati u nastavku filma. Još puno toga može da se ispriča i svi mislimo da je vreme da se to uradi i da će biti veoma zanimljivo - rekla je glumica, prenosi Deadline.

Trenutno nisu poznati nikakvi detalji o radnji novog filma. 

Profimedia
 

Kletva koja donosi smrt

Podsetimo, u originalnom ostvarenju holivudske zvezde su igrale sestre Seli (Bulok) i Džilijan (Kidman) Ovens, čija se porodica vekovima bavi magijom i uspela je da preživi lov na veštice. Obe pokušavaju da žive normalne živote i pronađu ljubav, ali u tome ih sprečava kletva koja je bačena na njihovu porodicu. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu porodice Ovens umreće prerano.

Uprkos kletvi, Seli se udala i ima dve ćerke, ali je njen muž poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je ostala da živi u malom gradu u kojem je odrastala uz svoju sestru i tetke koje su veštice. Džilijan, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika. 

Profimedia
 

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su da će uvek biti tu jedna za drugu. Nakon što Džilijan završi u vezi sa opasnim zlostavljačem, njih dve ponovo udružuju snage kako bi ga se rešile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike