Otkriven uzrok smrti glumca Džonija Vaktora: Zatekli su ga sa smrtonosnim ranama, nije mu bilo spasa (FOTO)

31.05.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Policija je saopštila da je on video trojicu muškaraca kako kradu katalizator iz njegovog vozila i kada im se suprotstavio, upucali su ga

Otkriven uzrok smrti glumca Džonija Vaktora: Zatekli su ga sa smrtonosnim ranama, nije mu bilo spasa (FOTO)
Copyright Tanjug/Scott Kirkland/ABC via AP

27. maja filmski svet je šokirala vest da je glumac Džoni Vaktor, najpoznatiji po ulozi Branda Korbina u seriji “Opšta bolnica“, ubijen tokom navodnog pokušaja krađe katalizatora u vozilu, u centru Los Anđelesa. Imao je 37 godina, a njegova majka je potvrdila tragičnu vest. 

Profimedia
 

Počinioci pobegli

Sada je detalje o smrti popularnog glumca obelodanio patolog losanđeleskog okruga koji je naveo da je zvaničan uzrok smrti bila fatalna prostrelna rana na grudima.

Vaktor je ubijen u ranim jutarnjim časovima, kada je reagovao na incident u Bulevaru Piko i ulici Houp. Kada je policija stigla, zatekla je čoveka koji je zadobio smrtonosne povrede.

Policija je saopštila da je žrtva videla trojicu muškaraca kako kradu katalizator iz njegovog vozila i kada im se suprotstavio, upucali su ga. Počinioci su pobegli sa lica mesta, ostavljajući Vaktora kritično povređenim. Kasnije je proglašen mrtvim u lokalnoj bolnici.

Profimedia
 

U zvaničnom saopštenju, glumčev agent Dejvid Šaul nazvao ga je "spektakularnim ljudskim bićem", čovekom koje je bilo "pravi moralni primer svima". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike