Danijel Krejg poslednji put kao Bond: Povratak u stilu 007

22.07.2021

05:30 >> 05:34

0

Autor: Dejan Ćirić

Mislio sam da fizički neću biti u stanju da uradim još jedan film. Za mene je bila rešena stvar da se neću vraćati, rekao je glumac

Danijel Krejg poslednji put kao Bond: Povratak u stilu 007
Copyright Danijel Krejg/Profimedia

Danijel Krejg je mislio da će film “Spektra” iz 2015. godine biti poslednji u kom će igrati čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

– Mislio sam da fizički neću biti u stanju da uradim još jedan film. Za mene je bila rešena stvar da se neću vraćati – rekao je glumac koji je tokom snimanja prethodnog filma povredio meniskus.

Danijel Krejg/Profimedia

Međutim, prilika da istraži drugačiju stranu Bonda, privukla ga je da se nađe u njegovoj koži još jednom.

– Zanimljivo je istraživati njegove emocije, jer je on tako odsečan. Ne voli ljude, jer je ubica. U „Kazinu“ gubi ljubav svog života i padaju mu roletne na oči. U „Zrncu utehe“, filmu koji ima svoje nedostatke, radi se o osveti. A „Skajfol“ je o M. To je film o gubitku. To su velike teme, ali zašto ne bismo imali velike teme – ističe Krejg.

Danijel Krejg/Profimedia

Poslednji film „Nema vremena za umiranje“, čija je premijera zbog pandemije više puta pomerana, govori o “ljubavi i porodici”.

– Šta je veće od toga? Bondova „porodica“ su Manipeni, Kju i M. A onda dolazi Nomi (Lašana Linč), poput neke daleke rođake za koju niste sigurni kakva je – kaže glumac.

Ovo će biti definitivno poslednji film u kom će se Krejg naći u ulozi agenta 007, posle 14 godina koliko je proveo u ovoj franšizi, prenosi euronews.rs.

Danijel Krejg/Profimedia

– Neverovatno sam ponosan i počastvovan što sam bio deo ovoga na ovakav način – rekao je glumac, dodajući da je toliko dugo ostao zato što je radio sa “najboljim ljudima u industriji”.

Pročitajte još

– Ako ne možete biti uzbuđeni zbog filma o Bondu, šta uopšte može da vas uzbudi? – zaključio je Krejg.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike