Poznato kada se Danijel Krejg vraća na Netfliks u ulozi gej detektiva: Njegov najopasniji slučaj će tek biti otkriven (FOTO/VIDEO)

27.05.2024

12:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Najava je oduševila obožavaoce

Poznato kada se Danijel Krejg vraća na Netfliks u ulozi gej detektiva: Njegov najopasniji slučaj će tek biti otkriven (FOTO/VIDEO)
Danijel Krejg, film "Nož u leđa 2" - Copyright Profimedia

Poznato je kako će se zvati treći nastavak popularnog detektivskog filma "Knives Out" (Nož u leđa), sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Informaciju o nazivu ovog ostvarenja, kao i kada bi trebalo da stigne na Netfliks, otkrio je reditelj Rajan Džonson.

Profimedia
 

Premijera sledeće godine

Kako prenosi Varajeti, trenutno još uvek nije poznat tačan datum premijere, ali je Džonson u objavi na društvenoj mreži X u kratkoj najavi filma otkrio da će se Krejg u ulozi gej detektiva Benoe Blanka pojaviti tokom 2025. godine.

 

 

Takođe, objavio je i naziv filma, koji glasi "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery". Treći film stiže nakon filmova "Knives Out" (Nož u leđa) iz 2019. godine i "Glass Onion: A Knives Out Mystery" (Nož u leđa: Glass Onion) iz 2022. godine.

Profimedia
 

U kratkoj najavi, koja je oduševila obožavaoce ovih filmova, Krejg kao detektiv Blank govori da će njegov najopasniji slučaj do sada tek biti otkriven. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike