Njihova ljubav je bila zaslepljujuća, a onda ih je sustiglo prokletstvo Kenedijevih: Jedna od najtragičnijih romansi modernog doba (FOTO)

25.05.2024

18:00

0

Čak 25 godina nakon njihove smrti, svet i dalje želi da sazna više o ovom privatnom i moćnom paru

Njihova ljubav je bila zaslepljujuća, a onda ih je sustiglo prokletstvo Kenedijevih: Jedna od najtragičnijih romansi modernog doba (FOTO)
Kerolin Beset i Džon Kenedi Mlađi - Copyright Profimedia

Njihova veza, koja je počela 1992. godine i trajala do njihove prerane smrti u avionskoj nesreći 1999. godine, posedovala je društvenu privlačnost koju ni najmoćniji PR stručnjaci ne bi mogli osmisliti.

Profimedia
 

Čak 25 godina nakon njihove smrti, svet i dalje želi da sazna više o ovom privatnom i moćnom paru iz devedesetih. Reč je o ljubavnoj priči Kerolin Beset  i Džona Kenedija Mlađeg, jednoj  od najfascinantnijih i najtragičnijih romansi modernog doba.

Dublje razumevanje dve izuzetne ličnosti

Džon Kenedi Mlađi, sin Džona F. Kenedija, početkom devedesetih nosio je titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu. Kerolin, kao modna ikona i Džon, kao naslednik jednog od najpoznatijih političkih dinastija, postali su simboli vremena i kulture koja ih je okruživala.

Profimedia
 

Knjiga “Once Upon a Time: The Captivating Life of Carolyn Bessette-Kennedy”, autorke Elizabet Beler otkriva intimne detalje iz njihovih života.

Kroz intervjue sa porodicom, prijateljima i kolegama, dobijamo priliku da upoznamo Kerolin. Ambicioznu i pametnu ženu koja je balansirala između želje za privatnošću i neizbežnog sjaja medijske pažnje.

Profimedia
 

Ova knjiga ne samo da istražuje ljubavnu priču koja je osvojila srca mnogih, već i pruža dublje razumevanje dve izuzetne ličnosti koje su, zajedno oblikovale kulturu i politiku svog vremena.

Njihova priča, nastavlja da inspiriše i intrigira, potvrđujući večitu privlačnost njihove ljubavi. Kerolin Beset - Kenedi postala je ikona stila i elegancije, privlačeći pažnju javnosti svojim sofisticiranim izgledom i misterioznom ličnošću.

Intiman pogled na uspon

Knjiga daje intiman pogled na njen uspon do slave, složene odnose unutar porodice Kenedi, i tragičnu smrt koja je prerano okončala njen život.

Njihova veza, započeta početkom devedesetih, privukla je pažnju javnosti svojom jedinstvenom kombinacijom glamura, strasti i nesigurnosti.

Profimedia
 

Džon i Kerolin imali su odnos pun strasti, ljubavi i međusobnog razumevanja. Njihova veza, započeta početkom devedesetih, izgrađena je na temelju ranjivosti, poverenja i zajedničke ambicije. Iako su bili pod stalnim pritiskom javnosti i medijske pažnje, uspevali su da razviju duboku intimnost i podržavaju jedno drugo kroz sve izazove i profesionalne uspehe.

Njihovi zajednički trenuci, bilo da su provodili vreme sa prijateljima ili delili duboke, lične razgovore, bili su ispunjeni iskrenom povezanošću i smehom.

Profimedia
 

Iza zatvorenih vrata, njihova veza bila je daleko od savršene, ali je upravo ta nesavršenost činila njihov odnos stvarnim i autentičnim. Kroz sve uspone i padove, ostali su posvećeni jedno drugom, demonstrirajući da prava ljubav može prevazići sve prepreke i izdržati test vremena. Njihova ljubavna priča ostaje simbol jedinstvene veze koja je i danas inspiracija mnogima.

Njihovu tragičnu pogibiju mediji su tada opisali kao prokletsvo Kenedijevih.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike