Jelena Gavrilović nagrađena ovacijama na Diznijevim koncertima: Magija Elze iz "Zaleđenog kraljevstva" (FOTO)

13.05.2024

13:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Domaća publika je imala priliku da premijerno čuje pesmu "Otkrij se"

Jelena Gavrilović nagrađena ovacijama na Diznijevim koncertima: Magija Elze iz "Zaleđenog kraljevstva" (FOTO)
Copyright Promo/Nikola Kolev

Naša glumica Jelena Gavrilović, koja je "pozajmila" glas čuvenoj Elzi iz kultnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo“ (Frozen) I i II deo, izvela je uživo, uz ovacije, numere iz tog filma: „Sad je kraj“ i „Otkrij se“, na dva dvočasovna Diznijeva koncerta u mts Dvorani, pod nazivom "Čarobna muzika iz filmova", uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

Promo/Nikola Kolev
 

Premijera u Srbiji

Jelena je premijerno u Srbiji izvela song „Otkrij se“ (Show Yourself), koji je uživo, do sada, u originalu jedino izvela čuvena brodvejska pevačica Idina Menzel. 

Dvočasovni koncert završio se jednom od najpoznatijih melodija koju izvodi Jelena Gavrilović, "Sad je kraj" (Let It Go).

Ceo sastav izvođača završio je spektakularno veče uz Diznijevu himnu i mnogo apaluza, nagradivši publiku sa pesmom na bis "Medo, gde si ti" iz "Knjige o džungli".

Promo/Nikola Kolev
 

Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney. To su koncerti i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizuelni sadržaji koji se realizuju sa simfonijskim orkestrima i horovima. Organizator koncerata je MCF MegaComFilm.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike