Jedan udarac u "Rokiju" je bio koban: Kako je Silvester Stalone umalo poginuo

05.11.2023

16:30

0

Bojao se da "bi mogao završiti razgovarajući sa anđelima"

Jedan udarac u "Rokiju" je bio koban: Kako je Silvester Stalone umalo poginuo
Silvester Stalone u filmu "Roki" - Copyright Profimedia

Netfliks je snimio dokumentarac o slavnoj akcionoj holivudskoj zvezdi Silvesteru Staloneu pod imenom "Sly".

Govoreći u ovom dokumentarcu Stalone se osvrnuo na svoju neverovatnu karijeru i kako je od običnog momka uspeo da postane holivudska zvezda.

Profimedia
 

Takođe prisetio se i snimanja slavne franšize "Roki" koja ga je proslavila i otkrio da je jedan udarac na snimanju zamalo bio koban.

Smrvio me

Naime, reč je o udarcu koji je dobio od svog kolege Dolfa Lundgrena zbog kojeg je na kraju završio na intenzivnoj nezi. Stalone je naveo da je, dok je snimao Roki IV, Lundgren, koji je glumio negativca Ivana Dragu, "smrvio ga je u prah".

Kako je istakao, bojao se da bi mogao umreti i završiti "razgovarajući s anđelima" nakon udaraca.

Profimedia
 

- Dolf Lundgren, me smrvio. Kasnije te noći, srce mi je počelo oticati – što se događa kada srce udari u prsa. Tada mi je pritisak skočio na 260 i mislili su da ću razgovarati s anđelima. Sledeće što znam je da sam na intenzivnoj nezi, gde sam okružen časnim sestrama - prisetio se Stalone.

U bolnici devet dana

- Dolf Lundgren me poslao u bolnicu na devet dana. Uglavnom sam to sažeo u Rokiju IV, kad te neko sruši na pod i moliš se da te neko udari po bradi kako više ne bi patio, postoji mali glas u tebi koji govori: "Daj mi još jednu rundu" - opisao je Stalone ovaj trenutak.

Profimedia
 

Glumac je ranije rekao da je, dok je snimao scene borbe, rekao Lundgrenu da zaboravi koreografiju i da sumnja da je aperkat u rebra uzrokovao njegov odlazak u bolnicu.

I dalje prijatelji

Uprkos nesreći dvoje glumaca ostali su prijatelji i čak su zajedno glumili u drugim filmovima, uključujući nastavak Rokija. Lundgren se takođe ranije šalio na račun incidenta.

Profimedia
 

- Samo sam slušao naređenja. On je bio gazda. Uradio sam ono što mi je rekao. Stalone stalno priča o tome, pa je možda u pravu. Otišao je u bolnicu, ali ne znam da li zbog mojih udaraca ili to što je bio prezaposlen kao režiser, glumac i pisac - izjavio je Lundgren u razgovoru za Guardian 2022.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike