Novi horor film „Tarot” stiže u domaće bioskope

08.05.2024

11:45

0

Nikad ne koristi tuđe tarot karte!

Novi horor film „Tarot” stiže u domaće bioskope
Copyright Promo

U domaće bioskope stiže novi horor film„Tarot” studia Sony Pictures. Film je originalno nosio naziv Horrorscope, po istoimenom romanu Nikolasa Adamsa, a po kome je zasnovana priča o grupi prijatelja koji se utrkuju sa smrti, nakon što su prekršili svetlo pravilo čitanja karata.

U glavnim se ulogama nalaze Harijet Slejter, Avantika Vandanapu i Džejkob Batalon. Rediteljsku palicu zajednički drže Spenser Koen i Ana Halberg, koji su takođe zajednički napisali i scenario.

Promo
 

 

Kada grupa prijatelja sa koledža prekrši pravila čitanja tarota – nikad ne koristi tuđi špil – nesvesno oslobađaju veliko zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, suočavaju se licem u lice sa sudbinom, boreći se protiv smrti i bežeći od budućnosti koja im je predviđena čitanjem tarot karata.

Promo
 

 

Deo horor filma snimljen je u Srbiji, a naša talentovana umetnica Mirjana Kika Milošević je radila na ovom filmu maske. Svi ljubitelji žanra će se svakako složiti, da su maske pored dobrog scenarija, najbitnije za odličan horor film!

Promo
 

 

„Tarot” ima sve elemente da zastraši u maju publiku u bioskopima!

Čitaocima portala 24sedam delimo 3x2 ulaznice za premijeru ovog ostvarenja koja će se održati u četvrtak, 9. maja, sa početkom u 20 sati u Cineplexx 4D Delta City. Potrebno je da dobitnici dođu 45 minuta ranije po ulaznice, a biće na spisku. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike