Sećate li se čuvene serije "Melrouz Plejs" sa Heder Loklir? Stiže nastavak u kome jedna smrt pokreće stare traume i otkriva nove tajne

22.04.2024

10:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Junaci ove sage ponovo će se naći u haotičnoj drami koja podseća na prošlost, ali je upakovana u moderno ruho

Sećate li se čuvene serije "Melrouz Plejs" sa Heder Loklir? Stiže nastavak u kome jedna smrt pokreće stare traume i otkriva nove tajne
Copyright Profimedia

Kultna američka sapunica iz devedesetih dobija nastavak u kom će uloge reprizirati Heder Loklir, Lora Lejton i Dafni Zuniga. Lejtonova i Zuniga biće i u timu izvršnih producenata.

Šta se dogodilo sa junacima čuvene serije „Melrouz plejs”, autora Darena Stara i izvršnog producenta Arona Spelinga, četvrt veka od njenog završetka? Odgovor na to pitanje daće upravo najavljen nastavak sage iz devedesetih.

Profimedia
 

Kako navodi Dedlajn, a prenosi Politika, seriju radi producentkinja i scenaristkinja Loren Gusis u saradnji sa produkcijom „Si-Bi-Es studios”. Nastavak počinje godinama nakon radnje originalne serije i pružiće informacije o životu likova, ali i dati uvid u to ko u međuvremenu više nije među živima. Serija je ponuđena i televizijama i striming servisima, pa bi uskoro trebalo da se zna da li su i sa kim dogovori postignuti.

Smrt koja pokreće mnoge događaje

Kultna serija nominovana za Zlatni globus premijerno je emitovana od 1992. do 1999. godine i pratila je živote stanara stambene zgrada na adresi 4616 Melrouz Plejs u Zapadnom Holivudu, koji su u svojim dvadesetim godinama nastojali da započnu karijeru raznim delatnostima. Naravno, njihov put posut je trnjem, surovom igrom, svakodnevnom dramom i neočekivanim obrtima.

Profimedia
 

To se upravo očekuje i u nastavaku u kom se, kada jedan od najdražih prijatelja glavnih junaka iznenada umre, stanovnici Melrouz Plejsa okupljaju da odaju počast preminulom. Ali ponovni susret ubrzo pokeće stare traume, oživljava stare romanse i rasplamsava stare ogorčenosti, ali i otkriva nove tajne. To znači da će se junaci sage ponovo naći u haotičnoj drami koja podseća na prošlost, ali je upakovana u moderno ruho.

Heder Loklir kao zaštitni znak serije

Kako su preneli američki mediji, ima naznaka da bi u nastavku kultne serije mogli da se pojave i drugi glumci iz originalne sage.

Profimedia
 

Heder Loklir u liku Amande Vudvord, jedina je glumica koja se pojavila u svih sedam sezona. Angažovana je tokom prve sezone u gostujućoj ulozi da podigne rejtinge koji nisu bili zadovoljavajući. U tome je uspela i zato je od drugog serijala postala stalni član glumačke ekipe sve do kraja serije. Ona je, zapravo, postala zaštitni znak ove sage. Jer kada se kaže „Melrouz Plejs”, mnogima je prva asocijacija upravo ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike