Iza Heder Loklir su godine neprestane borbe, pa i ne čudi što je 59 proslavila u strogoj tišini

26.09.2020

19:51 >> 20:25

0

Na svoj rođendan 25. septembra glumica se nije oglašavala na društvenim mrežama, niti je tamošnjim medijima poznato da je priredila bilo kakvo slavlje

Iza Heder Loklir su godine neprestane borbe, pa i ne čudi što je 59 proslavila u strogoj tišini
Copyright Heder Loklir Profimedia

Heder Loklir juče je napunila 59 godina, a tim povodom nije se oglašavala onlajn, niti pravila čast za najbliže. Ipak, iza nje su izuzetno teške godine, pa ovakva odluka i ne čudi. Naime, ona se svojevremeno u stranim medijima pojavljivala kao diva, a onda su je srušili unutrašnji demoni, s kojima ne prestaje da se bori. Glumica se u jednom trenutku života odala i alkoholu, a od 2008. godine, malo nakon što joj je propao drugi brak, muči je i depresija zbog koje je više puta tražila pomoć psihijatra. Iste te godine prvi je put privedena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava – lekova na recept, pisali su strani mediji.

U proteklih pet godina tri puta je bila na odvikavanju od alkohola. Kad bi popila, umela je da bude nasilna, pa je tako svojevremeno bila uhapšena kad je pijana napala i gušila svoju majku Dijanu. U februaru 2018. završila je u pritvoru kada se napila, posvađala sa dečkom Krisom Hejserom, odgrizla mu deo nosa pa ga izbacila iz kuće. Između ostalog, napadala bi i nadležne, kao i pretila da će podići ruku na sebe.

Sa Krisom se, pak, pomirila i on joj je uz naslednicu najveća podrška.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike