Otkazana svadba i nestalo telo: Šta nam donose sedma i osma epizoda treće sezone "Kalkanskih krugova" (FOTO)

19.04.2024

17:00

0

Okolina krivi Mionu

Otkazana svadba i nestalo telo: Šta nam donose sedma i osma epizoda treće sezone "Kalkanskih krugova" (FOTO)
Treća sezona kalkanskih krugova - Copyright Firefly productions

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije Kalkanski krugovi, već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih 10 epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Firefly productions
 

Premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.

Ko sve igra

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević.

Firefly productions
 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

Sedma epizoda

U Beogradu, Svetlana (Paulina Manov) Mioni (Ivana Zečević) prenosi svoja iskustva vezana za Zabran i njeno saznanje vezano za Dejanovu povezanost sa Zabranom. Maksa (Marko Gvero) i Danica (Nela Mihailović) planiraju spisak zvanica za Stefanovo (Filip Hajduković) i Milankino (Nina Nešković) venčanje.

Na sastanku sa sveštenikom Stefan (Filip Hajduković) odlučuje da prekine sa pripremama za slavlje. Okolina krivi Mionu (Ivana Zečević) za otkazanu svadbu. Magdalena (Paulina Manov) odlučuje da uprkos nagovoru od profesora Petrovića (Nebojša Dugalić) ostane u kolibi u zabranu.

Osma epizoda

Maksa (Marko Gvero) od Miluna (Dejan Cicmilović) saznaje da Stefan (Filip Hajduković) koristi njegovu firmu za rad sa Farmako Srbijom. Velibor (Žarko Laušević) saznaje da na zgarištu kolibe u Zabranu nema tela od profesora iako mu je Magdalena (Paulina Manov) ispričala da je profesor bio sa njom.

Dejan (Vojin Ćetković) prekida sve veze sa Svetlanom (Nina Janković) optužujući je da se Miona (Ivana Zečević) u Dol vratila zbog nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike