Propalo snimanje serije o Džonu Snežnom iz "Igre prestola": HBO odustao zbog jednog razloga

13.04.2024

17:00

0

Fanovi razočarani

Propalo snimanje serije o Džonu Snežnom iz "Igre prestola": HBO odustao zbog jednog razloga
Kit Harington kao Džon Snežni u "Igri prestola" - Copyright Profimedia

Glumac Kit Harington koji iga Džona Snežnog u "Igri Prestola" došao je na ideju da bude snimljena serija o njegovom junaku.

Profimedia
 

Čelnicima HBO se ova ideja dopala i počeli su sa razvojom serije, međutim na kraju su ipak odustali, prenosi "Variety".

Ne isplati se

Vesti o spin-off prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio da se istraži šta se dogodilo s Džonom Snežnim nakon završetka priče u osmoj sezoni "Igre prestola".

Profimedia
 

- Nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri vest o tome da se razvija i nisam hteo da ljudi počnu sa teorijama, ili da budu previše uzbuđeni ili da zamrze tu ideju, upravo zato što možda nikad i ne dođe do razvoja serije. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i vidiš isplati li se. Trenutno se ne isplati.

Profimedia
 

Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Zato smo za sada odustali od nje. Možda ćemo joj se u budućnosti vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - otkrio je  glumac, tokom promocije najnovijeg filma "Blood for Dust".

Fanovi su prilično razočarani ovim ishodom ali za utehu imaju najnoviji film Kita Haringtona, koji počinje da se prikazuje u bioskopima od 19. aprila, a kasnije će se pojaviti i na striming servisima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike