Šokantna propast Dženifer Lopez: Zašto je slavna zvezda postala predmet ismevanja na internetu (FOTO/VIDEO)

07.04.2024

14:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Njen najnoviji album i dokumentarni film doživeli su debakl

Šokantna propast Dženifer Lopez: Zašto je slavna zvezda postala predmet ismevanja na internetu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Dženifer Lopez uložila je 20 miliona dolara u projekat u koji je verovala i na kome je naporno radila godinu dana, ali veoma brzo sve je krenulo nizbrdo, pa je glumica i pevačica postala predmet ismevanja i meta bezbrojnih šala na internetu.

Profimedia
 

Malo kome je proteklih meseci mogla da promakne promocija albuma "This is Me... Now", koji je Lopezova reklamirala gotovo agresivnom kampanjom, govoreći o njemu gde god i kad god je stigla. Upravo ovaj album trebalo je da bude novi vrhunac njene karijere kao pevačice, koja je, treba priznati, godinama u padu.

Profimedia
 

Naime, svet je već dugo doživljava prvenstveno kao glumicu, ali još više kao klasičnu holivudsku zvezdu o kojoj se stalno govori u kontekstu ljubavnih odnosa, razmirica i nezaobilaznih modnih kombinacija.

Debakl albuma, dokumentarca i koncerata

U novi album, film i dokumentarnu seriju ona je uložila 20 miliona dolara, posebno za snimanje pratećeg dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", u kojem je zabeležila čitav proces nastanka ovog dugotrajnog i mukotrpnog projekta.

Dokumentarac je trebalo da produbi simpatije javnosti i u trenutku rasproda ulaznice za njene nadolazeće koncerte.

Profimedia
 

Međutim, album je ocenjen kao prosečan, film je bio naširoko kritikovan, prodaja ulaznica za koncerte ispod svih očekivanja - neki su čak i otkazani, a dokumentarac je postao nepresušan izvor inspiracije za komične mimove i viralne pošalice.

Profimedia
 

Lopezova je naišla na ogromno negodovanje i ismevanje od strane javnosti koja u njenom filmu vidi tek jeftin pokušaj "normalizacije" kroz prikazivanje trenutaka iz detinjstva i raznih pokušaja da se pokaže kao "obična devojka iz Bronksa", što joj, čini se, uopšte nije pošlo za rukom, navodi klix.ba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike