Kristijan Bejl je holivudski "kralj transformacije": Pogledajte kako izgleda kao Frankenštajn (FOTO)

06.04.2024 | 10:15

Autor: Dejan Ćirić

Objavljene su prve fotografije iz novog filma rediteljke Megi Džilenhol

Copyright Profimedia

Kristijan Bejl je "kralj transformacije" koji za svaku ulogu može drastično da promeni izgled, da smrša, ugoji se, da promeni kosu ili bradu. Glumac je ponovo i te kako promenio fizički izgled zbog snimanja filma "Frankenštajnova nevesta", u kojem igra glavnu ulogu za koju je morao prilično da smrša i ošiša kosu.  

Profimedia
 

Sada je objavljena prva fotografija u kojoj je potpuno neprepoznatljiv, što samo dokazuje da je s razlogom jedan od najtalentovanijih holivudskih glumaca koji iza sebe ima sjajne uloge u kojima mu ovakve vrste transformacija nisu bile strane. 

Profimedia
 

Oživljavanje ubijene mlade žene

Film "Frankenštajnova nevesta", u režiji Megi Džilenhol, smešten je u tridesete godine 20. veka i prati usamljenog Frankenštajna koji odlazi u Čikago kako bi zatražio doktora da mu napravi partnerku. Njih dvojica zatim odluče da ožive ubijenu mladu ženu, koja postaje Frankenštajnova nevesta. Međutim, nakon što ona privuče pažnju policije i zapali iskru radikalnog društvenog pokreta, oni shvataju da su dobili više nego što su tražili.

Profimedia
 

Glavnu žensku ulogu igra Džesi Bakli, koja je takođe neprepoznatljiva, a pored Kristijana i nje, tu su i Piter Sarsgrad, Penelope Kruz i Anet Bening. 

Film u svetske bioskope stiže 2. oktobra 2025. godine.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam