Objavljen novi trejler filma "Furioza: Pobesneli Maks saga"! Svi komentarišu jednu stvar (FOTO/VIDEO)

25.03.2024

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Sudeći prema komentarima, pred nama je veliki akcioni hit

Objavljen novi trejler filma "Furioza: Pobesneli Maks saga"! Svi komentarišu jednu stvar (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Warner Bros. objavio je drugi trejler za nadolazeći akcioni film "Furioza: Pobesneli Maks saga", prednastavak filma "Pobesneli Maks: Auto-put besa" iz 2015. godine. Novi trejler prikazuje scene iz Furiozine prošlosti i života kada su je oteli iz sigurnog doma i scene života koji je kasnije bila prisiljena da živi.

Profimedia
 

Radnja filma smeštena je 45 godina nakon nuklearnih ratova oko resursa poput vode i goriva, a posledica je propast čovečanstva. Kada je Furioza (Anja Tejlor-Džoj) još bila dete, otela ju je banda motociklista, predvođena zloglasnim vojskovođom Dementusom. Njen jedini cilj je da se vrati kući, ali i da se osveti Dementusu, koga igra Kris Hemsvort.

Profimedia
 

Hemsvort uživao u ulozi negativca

Film u svetske bioskope dolazi u drugoj polovini maja ove godine, a sudeći prema komentarima, pred nama je veliki akcioni hit.

Obožavaoci čuvene franšize su pohvalili odabir glumaca, a nekoliko njih je istaklo da im se čini da je Hemsvort uživao u ulozi ovog negativca. 

Profimedia
 

"Ovo izgleda odlično. Radujem se da vidim Hemsvorta kao negativca", "Kris Hemvsvort izgleda kao da se jako zabavlja glumeći zlikovca", "Anja Tejlor-Džoj će razvaliti u ovoj ulozi!", "Svaki trejler koji su objavili je bolji od prethodnog", "Čini mi se da ćemo uživati u mnogo odlične akcije", "Neverovatno. Oba trejlera su puna emocije i akcije, jedva čekam film", "Trejleri su genijalni, nadam se da film neće razočarati", neki su od komentara, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike