Pogledajte urnebesnu reakciju Rajana Goslinga na dodeli Critic's Choice Awards: "Još se smejem ovom izrazu lica" (FOTO/VIDEO)

18.01.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je bio u šoku kada je pesma iz filma "Barbi" osvojila nagradu

Pogledajte urnebesnu reakciju Rajana Goslinga na dodeli Critic's Choice Awards: "Još se smejem ovom izrazu lica" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Sezona dodela prestižnih filmskih nagrada je u punom jeku, a nedavno je održana i ceremonija Critics Choice Awards, u Santa Moniki u Kaliforniji. Među nagrađenima ponovo se našao i film “Barbi”, a osim što je dobio nagradu za najbolju komediju, nagrađena je i pesma “I’m Just Ken” iz ovog ostvarenja.

Profimedia
 

Pesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može da dopre na mesto koje zaslužuje u Barbi svetu donosi i razna prenesena značenja, a vrednost ovih zaraznih stihova prepoznali su kritičari američko-kanadskog društva (CCA), i ovu kompoziciju nagradili u kategoriji najbolje pesme.

Nije mogao da veruje

Nakon što je pročitano da je pesma osvojila nagradu, izvođač pesme i zvezda filma "Barbi", Rajan Gosling, nije mogao da vjeruje.

Profimedia
 

Njegova urnebesna zbunjena reakcija ubrzo je postala viralna, a čini se da će uskoro postati i mim.

 

@dailymail Ryan Gosling's hilarious confused reaction to his Barbie track I'm Just Ken winning Best Song at the Critics Choice Awards went viral on Sunday. #fyp #imjustken #ryangosling #criticschoiceawards #meme ♬ original sound - Daily Mail

 

Na scenu su izašli tekstopisci Mark Ronson i Endru Vajat i primili nagradu, a Gosling je sve pratio sa svog mesta u publici u neverici.

Ronson se obratio glumcu i publici rečima:

- Rajane, ovo je i naša i tvoja nagrada. Svojim neprevaziđenim nastupom naterao si publiku da se zaljubi u ovu pesmu, zato ti se zahvaljujem.

“Stvorio je novi mim”, “Bio je zbunjen kao i mi”, “Još se smejem ovom izrazu lica”, “On je pravi Ken”, “Probudi se, stigla je nova reakcija Rajana Goslinga”, bili su neki od komentara na glumčevu reakciju na društvenim mrežama, navodi cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike