Adam Sandler, Kajli Minog i Leni Kravic dobitnici „People’s Choice Awards“: Evo gde možete pratiti uživo prenos dodele

18.02.2024

14:00

0

Veliki komičar, globalna pop senzacija i jedan od najvećih rok muzičara današnjice

Adam Sandler, Kajli Minog i Leni Kravic dobitnici „People’s Choice Awards“: Evo gde možete pratiti uživo prenos dodele
Adam Sandler, Kajli Minog i Leni Kravic - Copyright Profimedia

Dodela nagrada 2024 People’s Choice Awards emituje se u ponedeljak 19. februara ujutru u  02.00 posle ponoći na kanalu E!, uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki, Kalifornia, a reprizno prikazivanje biće istog dana u 23.00.

Promo
 

Pored toga, emisija Live From E!: People’s Choice Awards događaj sa crvenog tepiha počinje u ponoć (nedelja na ponedeljak 19.02)  uz reprizno emitovanje istog dana u 21.00 na kanalu E!.

Glumac i autor  Simu Liu (Barbie, Marvel’s Shang-Chi, the Legend of the Ten Rings) pridružiće se kao voditelj ovogodišnjoj dodeli nagrada People’s Choice Awards.

Simov neograničeni šarm

- Tako sam zahvalan što su me zamolili da se popnem na scenu u ulozi domaćina People’s Choice Avards 2024 - rekao je Liu i dodao:

 - Uzbudljivo je proslaviti ovu neverovatnu godinu u pop kulturi, i to sa neverovatnim fanovima koji omogućavaju ono što radimo.

- Oduševljeni smo što je Simu Liu domaćin dodele People’s Choice Avards 2024.- rekla je Džen Nil, izvršna potpredsednica NBCUniversal Entertainment Live Events and Specials,. „Kao omiljena energija  Holivuda, Simov neograničeni šarm i povezanost sa fanovima savršeno oličavaju duh ove dodele nagrada”.

Promo
 

Liu je nominovan za nagradu People’s Choice Award u kategoriji filma, za svoju ulogu u hitu "Barbi". U 2021. godini osvojio je priznanje “Akciona filmska zvezda” za Marvelov film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings i bio je nominovan za najbolju mušku zvezdu za istu ulogu.

Nagrada za komičarsku karijeru Adama Sandlera

Najavljene su i sledeće nagrade i izvođači:

Glumac, komičar i producent Adam Sandler, nominovan za Zlatni globus, Emi i Gremi, dobiće nagradu People's Icon Award na dodeli nagrada People's Choice Avards 2024.

Sandler će biti nagrađen za svoju impresivnu komičarsku karijeru, koja uključuje kultne uloge u hitovima na bioskopskim blagajnama, kao što su Grown Ups, Happy Gilmore, The Wedding Singer i mnogi drugi.

Profimedia
 

Sandler se takođe pokazao kao svestran glumac sa skorijim hvaljenim dramskim ulogama u ostvarenjima Uncut Gems, Hustle i njegovom predstojećem filmu Spaceman.

Leni Kravic jedan od najvećih rok muzičara današnjice

Pevač, tekstopisac i glumac Leni Kravic, četvorostruki dobitnik Gremi nagrade, dobiće nagradu Icon Award. Takođe će nastupiti na sceni sa više svojih pesama u čast svog legendarnog muzičkog opusa.

Prepoznat kao jedan od najvećih rok muzičara današnjice, Leni Kravic je nagrađen za svoju slavnu karijeru i značajan doprinos muzičkoj industriji i posebno rok žanru.

Profimedia
 

Koristeći jedinstvenu mešavinu soula, roka i fanka uticaja, Kravic je tokom godina napisao i izveo brojne hitove, uključujući American Woman, Fly Away i Are You Gonna Go My Way.

Globalna pop senzacija Kajli Minog

Globalna pop senzacija Kajli Minog pridružiće se dodeli nagrada People's Choice Avards 2024. Nakon što je osvojila svoj drugi Gremi za Padam Padam (najbolja pop dens pesma) i nakon objavljivanja njenog najnovijeg albuma, Tension.

Kajlina blistava karijera dovela je do prodaje više od 80 miliona albuma širom sveta, 5 milijardi strimova i devet albuma broj 1 u Velikoj Britaniji. Osvojila je tri BRIT nagrade, dve MTV nagrade i jedina je umetnica koja je imala album na 1. mestu slušanosti u 5 uzastopnih decenija u Velikoj Britaniji.

Profimedia
 

Lejni Vilson, kantri senzacija, i nominovana za People’s Choice Avards 2024 za ženskog  izvođača godine i kantri umetnicu godine, izaći će na scenu nakon što je osvojila Gremi za najbolji kantri album. Dobivši priželjkivanu titulu Zabavljača godine, Lejnina karijera je daleko nadmašila sve i rezultirala sa preko 700 miliona strimova i šest singlova na broju 1.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike