Netfliks objavio prvi tizer novog filma sa Adamom Sandlerom: Lutanje svemirom sa misterioznim drevnim stvorenjem (FOTO/VIDEO)

25.12.2023

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je zakazana za 1. mart sledeće godine

Netfliks objavio prvi tizer novog filma sa Adamom Sandlerom: Lutanje svemirom sa misterioznim drevnim stvorenjem (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliks je otkrio prvi pogled na predstojeću naučno-fantastičnu dramu "Spaceman" u kojoj Adam Sandler glumi astronauta koji luta svemirom.

U tizeru koji traje 25 sekundi, glumac prelazi šumsku lokaciju na samačkoj istraživačkoj misiji na rubu solarnog sistema. Mračan glas u pozadini kaže: "Baš kao ti, pobegao sam sa svoje planete kroz galaksije, kroz crne rupe, kroz vreme, i onda sam pronašao... Tebe." Film stiže na striming servis 1. marta 2024. godine.

 

 

Prema zvaničnom sinopsisu, "Spaceman" prati astronauta koji "shvata da brak koji je ostavio iza sebe možda neće čekati na njega kada se vrati na Zemlju. Očajan je da popravi stvari sa svojom suprugom, a pomaže mu misteriozno drevno stvorenje koje pronađe skriveno u utrobi svog broda."

Uloga koja nema veze sa Sandlerom kakvog svi znamo

Film je zasnovan na naučnofantastičnom romanu "Spaceman of Bohemia" od Jaroslava Kalfařa.

Režiser Džoan Renk, koji je režirao hvaljenu HBO mini-seriju "Černobil", pohvalno je govorio o kvalitetima koje je Sandler doneo ulozi.

Profimedia
 

- Zaista sam želeo da dobijem performans od njega koji nema veze sa Adamom Sandlerom kojeg svi znamo. Mislim da ljudi ne razumeju koliko je on, iako može delovati smešno i slatko i sve to, veoma inteligentan, zaista pametan i dubok - rekao je za Tudum, prenosi ign.adria. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike