Posebna noć za Rajana Rejnoldsa: Večeras nastupa u jednoj drugačijoj ulozi

07.12.2022

10:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac primiće nagradu “People’s Icon Award”

Posebna noć za Rajana Rejnoldsa: Večeras nastupa u jednoj drugačijoj ulozi
Rajan Rejnolds - Copyright Promo/Kanal E!/Guy Aroch

Kanal E! objavio je spisak zvezda koje će biti voditelji i izvođači tokom dodele nagrada “2022 People’s Choice Awards” koja se emituje uživo na tom kanalu večeras od 21 čas.

Promo/Kanal E!
 

Kao debitant na događaju People’s Choice Awards, nominovana za Novog umetnka 2022 nastupiće Loren Spenser Smit sa pesmom“Fingers Crossed.” Ova zvezda u usponu zaokružuje spisak atraktivnih nastupa, pridružujući se prethodno najavljenoj dobitnici nagrade za muzičku legendu “Music Icon Award” Šanaji Tvejn koja će izaći na scenu uz izvođenje svojih najvećih hitova i novim singlom „Waking Up Dreaming“ za nezaboravnu noć.

Promo/Kanal E!
 

Posebna počast za Rejnoldsa

Ove godine kanal E! odaće posebnu počast nagrađivanom glumcu, producentu, scenaristi i preduzetniku Rajanu Rejnoldsu koji će dobiti nagradu “People’s Icon Award”, kao i petostrukoj dobitnici Gremija, pevačici i kompozitorki Šanaji Tvejn koja osvaja pomenutu nagradu “Music Icon Award”.

Profimedia
 

Voditelj dodele je Kenan Tompson, a ceremonija dodele se održava u Barker Hangaru u Santa Moniki, Kalifornija.

Emisija Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards započinje slavljeničko veče sa crvenog tepiha večeras u 19 časova na kanalu E!.

Promo/Kanal E!/Mary Ellen Matthews - NBC 1
 

Među voditeljima i prezenterima nagrada naći će se Ejmi Poler, Sara Mišel Gelar, Hajdi Klum, Ana Gestejer, Bili Porter, Kolin Henks, Dejvid Spejd, Dvejn Vejd, Džordž Lopez, Lavern Koks i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike