Preminuo otac Nebojše Glogovca: Šest godina nakon smrti velikog glumca

16.02.2024

16:37

0

Vest je objavio njegov prijatelj

Preminuo otac Nebojše Glogovca: Šest godina nakon smrti velikog glumca
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Otac Nebojša Glogovca,  protojerej stavrofor Milovan Glogovac, preminuo je noćas, šest godina nakon smrti sina koji nas je napustio 9. februara 2018. godine u 49. godini.

- Noćas u 1:40 upokojio se naš dobri otac, prota Milovan Glogovac. Večnaja pamjat i Carstvo Nebesko - napisao je jedan Milovanov prijatelj iz Pančeva na Fejsbuku.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Jednom je samo Milovan govorio o smrti sina.

- To je bilo nekoliko sati pred Nebojšinu smrt. Tog popodneva, tog četvrtka, on je bio podosta u lošem stanju. Trebalo je da primi i drugu hemioterapiju. Uz njega je bila njegova supruga Milica. Ona je bila stalno sa njim. Sve vreme. I ja sam bio sa njim. Smestili smo ga u krevet i nismo tada mnogo pričali. Sestre su mu priključile terapiju i ja sam otišao. Oko osam uveče Milica nam se javila. Kaže nam: "Dobro je podneo terapiju, čak se i šalio sa mnom... U petak oko dva po ponoći"... Bolest je bila jača. Nagla. Za mesec dana ga nam je uzela - ispričao je Milovan za Novosti.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Na početku razgovora otkrio je kako zapravo nije bio svestan glumačke veličine svog sina zbog toga što je on za porodicu predstavljao pre svega figuru sina, brata, supruga i oca.

Majka Nebojše Glogovca preminula je godinu i po dana nakon smrti sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike