Andrija Milošević se potresnom pesmom oprostio od Ivane Mrvaljević: "Miješasmo suze i riječi, pravismo torte od nada" (FOTO)

26.01.2024

12:41

0

Njih dvoje su zajedno studirali

Andrija Milošević se potresnom pesmom oprostio od Ivane Mrvaljević: "Miješasmo suze i riječi, pravismo torte od nada" (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Televizija E

Crnogorska glumica Ivana Mrvaljević preminula je juče posle duge i teške bolesti. Kako su preneli vodeći crnogorski mediji Mrvaljević je bila jedna od najznačajnijih crnogorskih glumica.

Njena smrt je mnoge ostavila u šoku, a pojedine kolege od nje su se opraštale na društvenim mrežama.

Printscreen/Televizija E
 

Među njima je bio i glumac Mima Karadžić koji je na svom Instagram nalogu napisao da je Ivana bila sjajna glumica i dobar čovek. Takođe, od nje se na društevnim mrežama oprostila i glumica Sloboda Mićalović.

Bili su klasići

Povodom smrti koleginice oglasio se i Andrija Milošević. On je na svom Instagram nalogu napisao: "Pričaću vam priču o prvih 12. Ona je bila jedna od njih. Bila i biće.".

Printscreen/Televizija E
 

Njih dvoje su zajedno bili u klasi kod Bore Stjepanovića na Akademiji umetnosti na Cetinju.

Ovako glasi pesma koju joj je posvetio:

"Ej, gdje smo sve bili, i kuda se sve pentrali, za tako malo godina. Klasići, drugari. Put mladosti,
rezi svojim mjehurićima, sladi i lijepi dušnik ukusom koji mami halapljivost. Zajedno probasmo sve. Miješasmo suze i riječi, pravismo torte od nada. Mala grupa u malom mjestu, pričala je prva ono što prije niko nije, priče koje mještani nikada nisu čuli.

Strpani u domske sobe, hranjeni onim što ima, tjerani da vjeruju. Vjera. Istina. Radnja.Čudna djeca, čuda su stvarala. Glumci. Magičari. Maglonosci. Tako je bilo. Hladne kosti, a srce vrelo.
U tome balans naći. Zatvorim oči, prizovem ih redom, uvijek kada mi treba pomoć".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike