Pogledajte novi trejler za film o Bobu Marliju: U centru priče pokušaj atentata i snimanje legendarnog albuma (FOTO/VIDEO)

13.12.2023

15:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kroz ovo ostvarenje se provlače i njegove najpoznatije pesme

Pogledajte novi trejler za film o Bobu Marliju: U centru priče pokušaj atentata i snimanje legendarnog albuma (FOTO/VIDEO)
Bob Marli - Copyright Profimedia

14. februara 2024. godine, svet će imati priliku da pogleda film o Bobu Marliju koji nosi naziv “Bob Marley: One Love”.

Objavljen je i novi trejler, a u ulozi legendarnog muzičara se našao Kingsli Ben-Adir, dok suprugu kralja regea, Ritu, igra Lašana Linč. 

Profimedia
 

"Bob Marley: One Love" govori o životu slavnog muzičara, ističući njegov status superzvezde u svetu rege muzike, ambicije da donese mir u svet, pokušaj atentata u njegovom domu 1976. godine i čuvene koncerte širom sveta, a kroz film se provlače njegove najpoznatije pesme.

Profimedia
 

Glavni fokus filma

Glavni fokus filma je na snimanju albuma "Exodus" iz 1977. godine, koji je Marli snimio u Engleskoj, nakon što je godinu ranije pokušan atentat na njega i njegovu porodicu na Jamajci.

Ovo ostvarenje slavi život i muziku Boba Marlija, koji je inspirisao generacije preko svojih poruka ljubavi i jedinstva i publika će prvi put moći da otkrije moćnu priču muzičke legende.

Profimedia
 

Produkcija je navela da je težila autentičnosti gde god je to bilo moguće, koristeći lokalno stanovništvo na Jamajci i snimajući na stvarnim lokacijama na kojima je i sam Marli provodio vreme, svirao i igrao fudbal koji je obožavao više od svega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike