Film "Kako se kresnuti" u domaćim bioskopima: Očajnička potreba za gubitkom nevinosti (FOTO/VIDEO)

07.12.2023

14:00

0

Svetska premijera održana je na ovogodišnjem Kanskom festivalu

Film "Kako se kresnuti" u domaćim bioskopima: Očajnička potreba za gubitkom nevinosti (FOTO/VIDEO)
Scena iz filma "Kako se kresnuti" - Copyright Promo/MCF

Debitantsko ostvarenje britanske rediteljke Moli Mening Voker (Molly Manning Walker) "Kako se kresnuti" (How to Have Sex) naći će se od danas na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, nakon što je prikazan na tek završenom Festivalu autorskog filma.

Promo/MCF
 

Svetska premijera filma održana je na ovogodišnjem Kanskom festivalu gde je ovenčan nagradom "Izvestan pogled", a na festivalu u Zagrebu osvojio je glavnu nagradu Zlatna kolica za najbolji dugometražni film.

Tinejdžerke planiraju svoje najbolje leto

Tinejdžerke Tara, Skaj i Ema planiraju svoje najbolje leto.

U grčkom gradiću Malia nema čega nema, od piće, klubova, do dobre muzike i dobrih tipovi kao glavnih sastojaka svih žurki nad žurkama.

Promo/MCF
 

Tara koju tumači mlada glumica Mia Mekena-Brus ima dve misije, da se dobro zabavi i napokon da ima seks, kao jedina u društvu koja “to” još uvek nije obavila.

Očajnička potreba za gubitnkom nevinosti

The Guardian piše da film preuzima jednu od glavnih tema brojnih tinejdžerskih komedija iz devedesetih godina - očajničku potrebu za gubitnkom nevinosti i sklanja razularenost i hedonizam skrećući pažnju na neka neprijatna pitanja o neželjenom seksualnom iskustvu.

Promo/MCF
 

Kritika hvali mladu britansku glumicu Miju Mekenu-Brus navodeći da je ona glumačko otkrovenje (The Guardian), dok Vanity Fair govori o zadivljujućoj glumi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike