Poznat datum premijere velike epske sage "Dina 2": Spektakularni posteri (FOTO)

06.12.2023

12:15

0

Deo stare ekipe i novi glumci

Poznat datum premijere velike epske sage "Dina 2": Spektakularni posteri (FOTO)
Zendeja u nastavku filma "Dina" - Copyright Profimedia

Dugotrajni štrajk u Holivudu odložio je mnogobrojne premijere. Ipak na kraju štrajk je okončan i sada se definitivno zna kada će biti premijerno prikazan dugo iščekivani nastavak filma "Dina".

Film stiže u svetske bioskope 1. marta sledeće godine, a sada su objavljeni i spektakularni posteri sa novim likovima.

Profimedia
 

Saga se nastavlja: nagrađivani reditelj Denis Vilnev ponovno se upušta u naučno-fantastični spektakl "Dina: Drugi deo", sledeće poglavlje čuvenog romana Dina Franka Herberta, s proširenim međunarodnim glumačkim ansamblom.

Izbor između ljubavi i sudbine svemira

Film studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures predstavlja dugo očekivani nastavak filma "Dina", koji je osvojio šest Oskara 2021. godine.

Novi karakterni plakati pružaju uvid u izgled likova iz prvog dela i otkrivaju koje zvezde očekujemo u nastavku, dok je muziku za film ponovo komponovao slavni Hans Zimmer.

Profimedia
 

"Dina: Drugi deo" istražuje mitsko putovanje Pola Atreidesa dok se udružuje s Čani i Fremenima na putu osvete zaverenicima koji su uništili njegovu porodicu. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine svemira, nastoji da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

Deo stare ekipe

Vilnev je režirao film prema scenariju koji je napisao zajedno s Džonom Spejtsom prema Herbertovom romanu.

Producenti filma su Meri Parent, Kail Bojter, Vilnev, Tanja Lapoint i Patrik Mekormik. Izvršni producenti su Džošua Grode, Herbert V. Gejns, Džon Spejts, Tomas Tul, Brajan Herbert, Bajron Merit, Kim Herbert, a Kevin J. Anderson je kreativni savetnik.

Profimedia
 

Vilnev ponovno sarađuje sa svojim kreativcima iz filma "Dina": Greg Frazier, dobitnik Oskara za direktora fotografije; Patris Vermet, dobitnik Oskara za scenografa; Džo Voker, dobitnik Oskara za montažera; Pol Lambert, dobitnik Oskara za supervizora vizuelnih efekata; i Džeklin Vest, nominovana za Oskara za kostimografiju.

Nova ekipa glumaca

Epski spektakl adaptiran prema istoimenom bestseleru vraća se na veliko platno s prvoklasnim glumačkim ansamblom i novim zvezdama filma: Timotijem Šalameom, Zendejom, Rebekom Ferguson, Džošom Brolinom, Ostinom Batlerom,

Profimedia
 

Florens Pju, Dejvom Bautistom, Kristoferom Vokenom, Leom Sejdou, Suheilom Jakub, Stelanom Skarsgardom, Šarlot Rampling i Havijerom Bardemom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike