Da li se Nikolas Kejdž oprašta od glume? Zagonetan odgovor slavnog glumca

06.12.2023

09:30

0

"Osećam da sam rekao ono što sam imao da kažem"

Da li se Nikolas Kejdž oprašta od glume? Zagonetan odgovor slavnog glumca
Nikolas Kejdž - Copyright Profimedia

Nikolas Kejdž spada u prilično zauzete glumce, ali izgleda da je rešio da polako svoju glumačku karijeru privodi kraju.

Profimedia
 

- Možda imam još tri ili četiri filma u sebi. Osećam da sam rekao ono što sam imao da kažem o bioskopu. Mislim da sam izveo filmske performanse koliko sam mogao… Želim da budem mnogo stroži i stroži u svom procesu selekcije… Želim da kažem zbogom na vrhuncu - izjavio je u intervjuu za Vanity Fair.

Još uvek razvijam neke svoje ideje

U intervjuu za Uproxx govorio je o mogućem povratku u ulogu Ghost Rider. On je otelotvorio čuvenog Marvelovog superheroja u dva filma, Ghost Rider iz 2007. i Ghost Rider 2: Ghost of Vengeance iz 2011. godine.

Profimedia
 

- Kao što sam rekao, pomno ću birati. Ne želim reći ne u potpunosti. Ako dođe neka ponuda koja jako dobro zvuči i bila bi interesantnah gledaocima, kao Čovek bez lica 2 ili Ghost Rider, to bi onda bio potpuno drugačiji razgovor. Ne znači ovo sad da će se ići u traženje novog materijala i isprobavanje nečeg drugog. Još uvek razvijam neke svoje ideje. Videćemo šta će se stvarno dogoditi - rekao je glumac.

Kejdž, koji u januaru puni 60 godina, rekao je da mu je otac umro u 75. godini, što ga je navelo da odredi neku vrstu grubog vremenskog okvira šta planira da uradi sa svojim životom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike