Rasplet u kojem jedan poziv menja sve: Isidora Minić o seriji „Poziv"

05.12.2023

14:00

0

Sledi veliko finale domaćeg trilera

Rasplet u kojem jedan poziv menja sve: Isidora Minić o seriji „Poziv"
Isidora Minić u seriji "Poziv" - Copyright Promo

Samo nekoliko dana deli nas od velikog finala serije „Poziv". Sedma i osma epizoda biće emitovane u subotu i nedelju od 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Autorska ekipa, reditelj Marko Đilas i scenaristi Marko Popović i Iva Mitrović uspeli su u svojoj nameri da nas prikuju za male ekrane. Zato, sa nestrpljenjem čekamo vikend i rasplet serije u kojoj jedan poziv menja sve.

Mirjana Joković u seriji "Poziv" Promo/Brand Vision
 

Jedna od sporednih uloga u seriji Poziv, Nina – doživljava dramatičan obrt, postaje jedan od glavnih likova i dobija sasvim drugi karakter. Gošća Beogradske hronike glumica Isidora Minić rekla je da je cela serija „nešto dugačija od onoga što se viđa u tom žanru, i da miriše evropski“.

Majka deteta sa posebnim potrebama

- Impozantno je da su se opredelili da žene budu glavni likovi. I, koliko god jeste ova manja uloga od ovih naravno glavnih, ali su žene one koje nose radnju i koje vuku tu seriju, odnosno njen zaplet na neki način. Tako da to je jedan veliki plus za pisce, a i uopšte za ideju da se žene stave u prvi plan kao nosioci radnje - rekla je glumica.

Isidora Minić tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama.

Promo
 

- Raditi sa decom, pre svega, nije jednostavno. Deca nemaju potrebu da budu koncentrisana, da žive onako kako žele da žive tog trenutka na snimanju. A pogotovo dete sa posebnim potrebama koja ima neki svoj svet, ima divnu porodicu koja je sve vreme bila uz njega na snimanju. A Ermin Bravo i ja koji mu igramo roditelje, smo se jako trudili da se sa njim prvo upoznamo van snimanja - istakla je glumica. Isidora, uprkos bogatoj karijeri, prvi put igra u trileru kakav je "Poziv".

Zavođenje publike

„Bilo mi je zanimljivo. Pre svega sam iznenađena bila da su me odabrali i pozvali da ja to radim. I dugo nisam imala neki takav izazov. Uvek me stavljaju u neke šablone – ona dobra za ovo ili za ono.

Ovo je stvarno bilo, kako kažem, sakriti do poslednjeg trenutka, a opet nešto igrati, zavesti publiku, ali bilo mi je malo i teško jer to je toliko bogat scenario”, objasnila je.

Promo/BrandVision
 

Nije uobičajeno da šest žena nosi seriju. U Pozivu, su sve dobre glumice, ostvarene i različite, svaka posebna na svoj način.

Susret sa Mirjanom Joković

- Ja sam imala susret sa Mirom Joković, što mi je posebno drago, to je jedna scena. Ali ipak smo malo se i podružile i pričale i mogla sam i da nešto vidim kako ona radi. Zatimi Nada Šargin i mala Danica Nedeljković je fantastična, ona je devojčica izabrana kao naturščik, ali je divnu ulogu napravila.

Mirjana Joković u seriji "Poziv" Promo/Brand Vision
 

Nadu znam od ranije i to je bila moja ekipa, ali sam fascinirana recimo Anom Franić, koja je fantastična i posle dužeg vremena, nisam je mnogo gledala, imala je svoju pauzu, ali stvarno se onako vratila na ekran velelepno u onoj ulozi - istakla je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike