Uzbuđenje raste i sve postaje zamršenije: Nada Šargin o seriji "Poziv"

25.11.2023

17:50

0

Dinamična i puna preokreta

Uzbuđenje raste i sve postaje zamršenije: Nada Šargin o seriji "Poziv"
Nada Šargin - Copyright Promo/RTS

Proteklog vikenda na Prvom programu RTS-a gledali smo prve dve epizode nove serije „Poziv“. To je bio najgledaniji serijski sadržaj u zemlji. Svaku epizodu pratilo je više od milion gledalaca.

Promo/RTS
 

„Poziv“ je serija sa pričom koja je dinamična i puna preokreta, a glumačka postavka sjajna. Reditelj Marko Đilas i scenaristi Iva Mitrović i Marko Popović uspeli su da privuku pažnju gledalaca.

Falila nam je Mirjana Joković

Glumica Nada Šargin, sumira utiske o prve dve epizode, i kaže da pohvale stižu sa svih strana i da je od velikog broja ljudi dobila poruke o tome da im se serija veoma sviđa, i da im je, dok gledaju „napeto i zanimljivo“.

- Prisustvo Mirjane Joković im jako prija na ekranu, prosto je falila, i ta velika njena harizma i snaga, uvek je bila, bar meni, i kao detetu, jako uzbudljiva, da je odličan kast, da je dobro napisano... - rekla je, u Jutarnjem programu RTS-a Nada Šargin.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Žensku ekipu u „muškim vodama“ čine još i, između ostalih, Ana Franić, Snežana Bogdanović, Danica Nedeljković, Isidora Minić, Bojana Stefanović...

Nas dve smo kompatibilne

Glumica se prisetila serije "Pet", koja je bila emitovana na RTS-u, sa pet glavnih ženskih likova, što je za nju, kako kaže, dokaz da „sa ženama može da se vodi priča i da će biti gledana“.

Mirjana Joković u seriji "Poziv" Promo/Brand Vision
 

Anica Reljić je bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol-centru, čiji lik tumači Mirjana Joković. Nada Šargin igra Sonju Tošić, koja je bogata, samohrana majka, i koja prima poziv koji joj menja život. Sofija nestaje, priča se upliće u raniji život Anice i sve počinje da se prepliće...

- Dobro je sve to zapetljano i ne zna se šta se sada dešava sa Sonjom, ne smem da otkrijem, mogu samo da obećam da će biti uzbudljivo. Gledanost i prve i druge epizode sa ženama, dokazala je da je interesovanje veliko i da je prosto, uhvaćena publika - dodala je Šargin.

Promo/BrandVision
 

Mirjana Joković kao glumica nije bila prisutna na našim prostorima 15 godina.

- Nas dve smo negde kompatibilne, jako smo se radovale, i jedna i druga, da uđemo zajedno u kadar i iščekivale smo to jer se poznajemo od pre... Sa njom u kadru mi je bilo genijalno i zahvalna sam -zaključila je Šargin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike