Mekoli Kalkin dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih: Neočekivano priznanje za problematičnog glumca (FOTO)

29.11.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

"Glumac je decenijama glavna zvezda u pop kulturi”, navodi se u zvaničnom saopštenju za javnost

Mekoli Kalkin dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih: Neočekivano priznanje za problematičnog glumca (FOTO)
Copyright Profimedia

Mekoli Kalkin će dobiti zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih i imaće zajedničko okupljanje sa još jednom zvezdom filma “Sam kući”, Ketrin O’Harom, koja je glumila njegovu majku u kultnoj komediji.

Glumcu će biti odata počast na specijalnoj ceremoniji koja će se održati u petak, 1. decembra.

Profimedia
 

Problemi sa zavisnošću

Producentkinja holivudske Staze slavnih, Ana Martinez, izjavila je da je Mekoli “decenijama glavna zvezda u pop kulturi”, navodi se u zvaničnom saopštenju za javnost.

Ova vest je pomalo iznenađujuća, jer je glumca, koji je početkom devedesetih spadao u red najplaćenijih na svetu, ogromna slava ga je povela pogrešnim putem. Uhapšen je 2004. godine zbog posedovanja marihuane i dve kontrolisane supstance bez recepta. Optužen je za ilegalno posedovanje supstanci i na sudu je priznao krivicu. Pušten je uz kauciju od 4.000 dolara.

Profimedia
 

Kalkinovi prijatelji i fanovi dugo su se plašili za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeni život.

Jedan od najomiljenijih prazničnih filmova

Kalkin je tumačio glavnu ulogu Kevina Mekalistera u franšizi “Sam u kući”, a tokom svoje karijere glumio je i u drugim projektima, kao što su “Moja devojka” (1991) i “Američka horor priča: Dvostruki film “(2021).

Profimedia
 

- On ima široku putanju posla, ali njegov film “Sam u kući”, jedan je od najomiljenijih prazničnih filmova poznatih širom sveta - istakla je Ana Martinez i navela da će glumica Ketrin O’Hara govoriti na ceremoniji, navodi Daily Mail.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike