Keri Fišer posthumno dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih: Ceremonija u senci skandala (FOTO)

05.05.2023

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U ime preminule glumice priznanje je preuzela njena ćerka Bili Lurd, koja je nosila haljinu sa slikom svoje majke iz čuvenog filma

Keri Fišer posthumno dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih: Ceremonija u senci skandala (FOTO)
Keri Fišer - Copyright Profimedia

Keri Fišer juče je posthumno odlikovana zvezdom na holivudskoj Stazi slavnih, baš na Dan Ratova zvezda. Glumica koja je preminula u decembru 2016. godine, nakon srčanog udara, ostala je upamćena po ulozi princeze Leje u franšizi „Ratovi zvezda“.

Profimedia
 

Fišerova je dobila 2.754 zvezdu na čuvenom holivudskom bulevaru, koja je samo nekoliko metara udaljena od zvezde Marka Hamila, koji je igrao Luka Skajvokera, a preko puta zvezde glumičine majke, slavne Debi Rejnolds.

Profimedia
 

U ime preminule glumice ovo priznanje je preuzela njena ćerka Bili Lurd, koja je nosila haljinu sa slikom svoje majke iz čuvenog filma, a ceremoniji je prisustvovao i Hamil.

Profimedia
 

Porodična svađa

Ipak, sve je pomalo zasenila porodična svađa Lurdove sa bratom i sestrama. Naime, oni su je kritikovali što ih nije pozvala na ceremoniju, a ona ih je optužila da pokušavaju da iskoriste smrt njene majke.

Profimedia
 

Lurdova je u saopštenju objavljenom u Holivud riporteru rekla da je istina da ih nije pozvala, ali da su oni danima nakon smrti njene majke davali više intervjua i prodavali knjige o Keri Fišer i Debi Rejnolds za mnogo novca, bez konsultacije sa njom.

Profimedia
 

- Oni imaju pravo da rade šta god žele, ali su me njihovi postupci veoma povredili u najtežem trenutku u mom životu. Sada sam odlučila da se nosim sa gubitkom majke na mnogo drugačiji način - navela je Bili Lurd.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike