Mekoli Kalkin se vraća u nastavku filma "Sam u kući"? Simpatični dečak koji svima nedostaje (FOTO/VIDEO)

20.02.2023

17:30

0

Ova praznična priča prvi put je snimljena 1990. godine

Mekoli Kalkin se vraća u nastavku filma "Sam u kući"? Simpatični dečak koji svima nedostaje (FOTO/VIDEO)
Sam u kući - Copyright Film Sam u kući/Profimedia

Retko kome prva asocijacija na Božić i novogodišnje praznike nije film "Sam u kući". I nakon više od 30 godina, tokom prazničnih dana, bar jedna televizija na svom programu  obavezno ima ovaj film koji je snimljen 1990. godine.

Simpatični dečak u ovom filmu bio je glumac Mekoli Kalkin, koji danas ima 39 godina, a planetarnu popularnost je upravo stekao ovim filmom.

Snimanje novih filmova sa starim likovima

Film Sam u kući/Profimedia
Mekoli Kalkin kao dete u film "Sam u kući"

Trenutno u Holivudu i na striming servisima vlada trend snimanja nastavaka kultnih filmova, tako smo prošle godine bili svedoci uspešnog povaratka Toma Kruza u nastavku filma "Top Gan", koji je "poharao" svetske bioskopske blagajne.

Izuzetak nije bio ni film "Sam u kući" sa novim likovima. Ali kako bi izgledalo da se Mekoli pojavi u nastavku ovog ostvarenja, danas kada on odavno više nije onaj dečak već odrastao čovek. Možda bi mogli i da saznamo uskoro.

Objavljena prva informacija

Naime, u svetskim medijima se pojavila informacija da je u Dizniju definitivno pao dogovor i da će se Kalkin pojaviti u nastavku filma "Sam u kući".

Profimedia
Mekoli Kalkin danas

Iz Diznija još uvek nema zvaničnog saopštenja, ali s obzirom na to da je nastavak ovog kultnog filma već snimljen u ovoj produkciji, jasno je da bi pravi "zicer" bio da ponovo vidimo Mekolija u ovoj popularnoj franšizi iako je on već "odavno odrastao".

Ipak, za konačnu potvrdu moraćemo da sačekamo sledeće novogodišnje praznike, ali s obzirom na to da se Mekoli poslednji put pojavio pre 30 godina, to nije i tako puno, zar ne?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike