Suzan Sarandon izbačena iz Holivuda: Uvredila i razbesnela mnoge ljude

22.11.2023

09:40

0

Nije joj to prvi put

Suzan Sarandon izbačena iz Holivuda: Uvredila i razbesnela mnoge ljude
Suzan Sarandon - Copyright Profimedia

Poznata američka glumica Suzan Sarandon (77) izbačena je iz glavne holivudske agencije "United Talent Agency" (UTA), koja zastupa talentovane umetnike i profesionalce iz oblasti industrije zabave, nakon što je rekla da uplašeni Jevreji "sada počinju da shvataju kako izgleda biti musliman u Americi", preneo je Pejdž siks.

Suzan Sarandon/Profimedia
 

Glumica je prethodnih nedelja kritikovala Izrael i sada je ona na udaru kritika zbog njenog najnovijeg ispada nakon Hamasovog smrtonosnog napada na jug Izraela 7. oktobra, preneo je njujorški portal.

Agencija više neće predstavljati Sarandon

Izvori su rekli da je nekoliko članova UTA bilo izuzetno povređeno komentarima Sarandon. Portparol UTA rekao je danas za Pejdž siks da agencija više neće predstavljati Sarandon.

Glumica, poznata po ulogama u filmovima "Telma i Luiz", dobila je Oskara za "Mrtav čovek hoda", a bila je klijent UTA od 2014. godine.

Profimedia
 

Ove godine se pojavila u dva filma, sa veteranima Holivuda, poput Dajane Kiton, Ričarda Gira i Vilijama Ejč. Mejsija.

Razbesnela ljude na protestu

Međutim, kako dodaje njujorški portal, razbesnela je određene ljude na propalestinskom protestu u Njujorku prošle nedelje.

- Postoji mnogo ljudi koji se plaše da budu Jevreji danas, i sada shvataju šta znači biti musliman u ovoj zemlji - rekla je Sarandon.

Profimedia
 

Suzan je prošle godine u tvitu uporedila policajce koji su se okupili na sahrani ubijenog njujorškog detektiva Džejsona Rivera sa fašistima.

Već je ostavila ljude u čudu, kada je retvitovala ultradesničarski komentar u kojem se tvrdi da je izraelski helikopter ubio izraelske građane 7. oktobra, dodaje Pejdž siks.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike