Da li će jedan od najpopularnijih glumaca na svetu biti Marvelova slamka spasa od potpune propasti: U toku pregovori za novi film (FOTO)

19.11.2023

08:31

0

Autor: Dejan Ćirić

Svetska premijera je zakazana za maj 2025. godine

Da li će jedan od najpopularnijih glumaca na svetu biti Marvelova slamka spasa od potpune propasti: U toku pregovori za novi film (FOTO)
Avengers: Age of Ultron - Copyright Profimedia

Nije tajna da je Marvelov filmski univerzum u poslednje vreme u velikim problemima, čemu je posebno doprineo neuspeh najnovijeg filma "Kapetan Marvel 2". Ipak, studio nastavlja rad na novim projektima, pa je tako u planu nova adaptacija stripova "Fantastična četvorka", a u glavnoj ulozi žele jednog od najomiljenijih i najtraženijih glumaca današnjice, Pedra Paskala, prenosi Variety.

Profimedia
 

Paskal je privukao pažnju ulogom u "Igri prestola", nakon toga je osvojio srca publike izvedbom u "Mandalorijancu", spin-off seriji franšize "Ratovi zvezda", a svetsku slavu stekao ulogom Džoela u čuvenoj seriji "The Last of Us", za koju je ove godine dobio nominaciju za nagradu Emi.

U igri još dva glumca

Paskal je trenutno u pregovorima za ulogu Rida Ričardsa, poznatog kao Gospodin Fantastični, koji je dobio moć rastezanja svog tela nakon što je bio izložen kosmičkim zracima tokom svemirske misije. 

Iako je slavni glumac prvi izbor za ovu ulogu, u igri su i Adam Drajver i Džejk Džilenhol. 

Profimedia
 

Snimanje počinje sledeće godine, a film bi svetsku premijeru trebalo da ima u maju 2025. 

Da li će Pedro Paskal vratiti Marvelov univerzum na staze stare slave ostaje da vidimo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike