Prislijevi su bili "venčani za nesreću": Prisila o tragičnim gubicima, posebnoj Elvisovoj pesmi i životu sa njim (FOTO)

05.11.2023

18:00

0

"Bilo je nepodnošljivo. Izgubila sam majku, unuka i ćerku."

Prislijevi su bili "venčani za nesreću": Prisila o tragičnim gubicima, posebnoj Elvisovoj pesmi i životu sa njim (FOTO)
Prisila Prisli - Copyright Profimedia

Prisila Prisli, supruga kralja rokenrola, nedavno je sa britanskim novinarom Pirsom Morganom razgovarala o svojim velikim životnim gubicima.

U julu 2020. njen unuk Bendžamin Kihijou, 27, izvršio je samoubistvo. U avgustu 2021. umrla joj je 95-godišnja majka Ana, a u januaru ove godine usledila je iznenadna smrt ćerke Lize Mari, 54, jedinog deteta koje je imala sa Elvisom Prislijem.

Profimedia
 

Ovaj trostruki udarac teško je pogodio Prisilu, pa je za vreme intervjua, uplakana Prisila zamolila Morgana da u pojedinim trenucima zaustavi kameru, jer nije mogla više da govori.

Retko daje intervjue

- Bilo je nepodnošljivo. Izgubila sam majku, izgubila sam unuka i izgubila sam ćerku. Još uvek je šokantno - rekla je Prisila u intervjuu, dodajući da se oseća kao da joj je deo života oduzet.

Ona veoma retko daje intervjue, a sada je zbog izlaska biografskog filma „Prisila”, rediteljke Sofije Kopole, znala da će morati da razgovara o užasnim tragedijama koje su je snašle.

- Postoje Kenedijevi, a tu su i Prislijevi. Oni su kraljevske porodice Amerike. I na različite načine, obe su tamo kako Šekspir kaže, venčane za nesreću - citirao je Morgan Baza Lurmana, koji je režirao „Elvisa”, prošlogodišnji hit film o legendi rokenrola.

Profimedia
 

Prisila je samo potvrdno klimnula glavom.

- Apsolutno. Znate, u braku sa Elvisom, zapravo, ne znate u šta se upuštate, pogotovo kad ste mlađi. Morate da se prilagodite tome da zapravo nemate svoju privatnost. Dakle, bila je to životna avantura - prisetila se Prisila, koja je upoznala Elvisa kada je imala samo 14, a on 24 godine.

Posebna Elvisova pesma

Morgan ju je pitao i da li postoji Elvisova pesma koja je za nju baš posebna, a ona je bez oklevanja odgovorila da je to „Memories”, dodajući da njegove pesme ne sluša baš često, jer je i dalje sve previše emotivno.

Profimedia
 

Baš kao i užasna ironija, jer se Lisa Mari razbolela iste noći kad su obe bile na dodeli Zlatnih globusa, gde je Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca za svoju briljantnu ulogu Elvisa.

- Nije izgledala dobro te noći i bila sam zabrinuta. Pitala sam Džerija Šilinga, jednog od mojih najboljih prijatelja, da li može da je drži. Štikle su joj bile visoke, ali nosila ih je i pre, pa sam se zabrinula. Nije baš izgledala dobro, izgledala je vrlo krhko - sećala se Prisila jednog od poslednjeg dana u životu svoje ćerke.

Kasnije su otišle na piće, ali se veče vrlo brzo završilo, jer je Lizu Mari boleo stomak.

Profimedia
 

Dva dana kasnije, nazvao ju je Lizin bivši suprug Deni Kihijou, rekavši da je Liz Mari u bolnici i da bi Prisila trebalo odmah da ide kod nje. Ali, kada je stigla, bilo je prekasno.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike